logo

Kızım Nerede 24. Bölüm izle

Özet: Sunayı ziyarete gelen Ziya Fehmi; tehditlerinin işe yaramayacağını, Sunanın kızını bulmak için Kağan komiserle görüşmeye devam edeceğini anlamıştır. Jülidenin; Bahadırın uyarılarına kanıp Zaferle ilişkisini basına açıklaması; Bahadırın hedefine ulaşmasını sağlarken Zaferi zor duruma düşürür. Öfkeden deliye dönen Zafer ise evden gelen kötü haberle yıkılır. Ziya Fehmi, Sunayı götürmüştür. İşleri yoluna girene kadar Zaferin de ağzını açmaması konusunda uyarıp, Sunayı öldürmekle tehdit eder. Zaferin eli kolu bağlanmıştır. Jülidenin açıklamasıyla Cansu ve Eylülü de kaybeden Zafer, ne yapacağını bilemez. Gerçeği kimseyle paylaşamamaktadır. Öfkesini çıkarıp hesap sorabileceği tek kişi Jülidedir. Fakat bu öfke Zafere çok pahalıya mal olacaktır. Herkesi şaşırtacak bu olay, Zaferden intikam almak isteyen kişinin kim olduğunu açığa çıkaracaktır. İpek ise Minenin hamile olduğunu öğrenince, çocuğu aldırmasını önerir. Kemale güvenmeyen Mineyi zor günler beklemektedir. Hazalın şüpheli hareketlerini fark eden İpek, kızını takip eder ve Zeyneple ilgili sakladığı gerçeği öğrenir. Hazal konusunda şüpheleri olan Kağan komiser yaptığı aramada beklenmedik bir durumla karşılaşır. İşler sandığından daha karmaşık ve tehlikelidir. Bir çok sırrın açığa çıkacağı bu bölümde; Zeynepin kaçırılması olayının karanlık bölgeleri aydınlanmaya, Zeynepe giden yol açılmaya başlar.
gülgün demiş ki;
Ellerinize sağlık dizi süper olmuş.Ama ben bahadırdan ve hazaldan şüphelenirken,şimdi Nihatın çıkması çok şaşırttı açıkçası.Dizinin tekrar başlamasına çok sevindim.Ayrıca Zaferi çok beğeniyorum.Ciddi kaliteli sanatçı.Bu diziyi her anlamda devam etmeli,ama artı zeynep bulunsun lütfen.Teşekkürler.

0   0

gunay demiş ki;
sayin ADMIN,kizim nerede 25 bolumu neden yayinlamadilar.Yine bir sorunmu var?

0   0

özlem demiş ki;
tekrar basladi dizi ama yine bitti galiba dün aksam baslamadi gene.baslamicakmi artik daha

0   0

gunay demiş ki;
Pakiza ve Venus arkadaslar,Ece Uslu kendini dusunurse,siz neden onu dusunuyorsunuz?Dizi yalniz ondan ibaret deyil ki?Onun yerine yonetmenler daha guzel,daha becerikli,daha taninmis kadin oyuncu getire bilerler ve biz seve-seve diziyi izleyerik.tesekkurler.

0   0

venus demiş ki;
ya ece uslu olmazsa ben de izlemem, bu diziyi cok severim ama ece olmadin tadi kalmaz ki

0   0

pakize demiş ki;
ece uslu gitti daha izlemem

0   0

gunay demiş ki;
Anlamadigim bir sey var.Onceki bolumlerde her sey Nihadin uzerine dikilmisdi.Sonra fikirler deyisdirildi.Nihadin uzerinden supheler goturuldu.Amma simdi Nihad vahsi bir CANAVARA donusduruldu.Anlamadigim su ki,dizinin senaryosu boyleydi yoksa su para problemi ile alakadar senaryo deyisdirildi?Zaten dizideki problemler Zafer Demirayin ailesile ilgili.simdi o "tutuklanib "diziden ayrilacaksa,sizce dizi neye benzeyer?

0   0

gunay demiş ki;
Size derin tesekkurlerimizi sunuyoruz ki,diziyi bize tekrar sundunuz.Dizi kaldigi yerden cok kaliteli devam ediyor.Amma Ece uslu ile para probleminden dolayi Sunanin "kacirilmasi"cocuklarini cok uzdu.Ece olmasin,baska oyuncu olsun.Amma cocuklar cok uzuldu,o yuzden yani...tesekkurler.

0   0

Salvi demiş ki;
ben tahmin etmistim her sey nihadin plani zynebide o kacirdi

0   0

elasuv demiş ki;
ya neslihah kaganla sohbet ederken orada kuafor varmiydi????????????????

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler