logo

Unutulmaz 89. Bölüm izle

Özet: S-ilahını Haruna doğrultmuş olan Batu, bu savaşı kazandığını düşünürken Harun ona mücadelenin henüz bitmediğini gösterecektir. Eda, Harunun hayatından e-ndişe ederken, Harun da Batunun bir kez daha elinden kaçmasına izin vermemek için elinden geleni yapmaktadır. Harundan gelen telefon Edayı rahatlatırken, beraberinde e-ndişeleri de getirir. Batunun hedefinde Harunun ailesi vardır. Annelerinin bulaşıkçılık yaptığını öğrenen Ferda ve Kerem Türkanı işi bırakması için ikna etmeye çalışırlar. Ancak Türkan ne işi bırakmayı, ne de tedavi olmayı kabul etmektedir. Burakın peşinde bir t-etikçi olduğunu anlayan Harun, son çare olarak Burakı t-ehlike çemberinin dışına çıkarmak ister. Ancak hiçbir önlem Arasın ö-fkesi karşısında yeterli olmayacaktır. Bu arada po-listen gelen bir haber Harunu harekete geçirirken, Batuda yaşam ve ö-lüm arasındaki ince çizgide ayakta kalmaya çalışmaktadır.. Harun ve Batu..İki eski dost..iki amansız d-üşman..
Harun demiş ki;
Bence süper bir dizi

0   0

sibel demiş ki;
acaba yarin final bitince devam edicekmi ?yani ???Veya baska dizi varmi harunla ve edayla....Bu diziziz hayttim gecmes

0   0

Fatma demiş ki;
sizi cok seviyorum neden final yapiyorsunuz benim iliskimle ayni sey oluyor

0   0

merve demiş ki;
harun edayı ağlatmasın artık eda da ailesine ilgi gösterse ii olur ne o öyle hep harun

0   0

damla demiş ki;
yha harun daha acıyosun yha batu senin annenin babanın katili bunu onun yanında bırakmıyıcaksın dimi ama doğruya doğru edayla çok yakışıyosunuz ikizleerinizin olmasına çok sevindim bu diziyi hayranlıkla izliyorum ve bekliyorum umarım edayla böyle gelecektede mutlu olursunuz...

0   0

ece demiş ki;
bence herkes rolünü çok güzel oynuyor özellikle eda,aras,ve harun. zaten harun sana bayılıyorum,sen çok yakışıklısın

0   0

midyatlý murat demiş ki;
yahu Allah için istanbulda iki milyon polis ve jarma görev yapıyor yakalayın şu adamı artık her kaçışında duvarı yumruklamaktan bi hal oldum. Harun beyimizde şu burakı korumaktan ne zaman vazgeçecek onca ihanet etmesine rağmen. Eda hanım bizahmet annesini ve kardeşlerini arayıp sorsun bakalım. batu hıyarı polis barikatını geçip gidiyor, poliste malak atı gibi seyrediyor uçakla kaçmadı ya. bu nasıl bir senaryo anlamadım vallahi.

0   0

selda demiş ki;
eda gerçekten çok uyuz bir kiz o aglayisi felan cok amatör bana göre hic iyi rol yapamiyor ..

0   0

gülhan demiş ki;
eda senden nefret ediyorum nefret igrenc ötesi bisiysin,sen nasil bir evlatsin,babani kaybettin birgüne birgün ailenin hatirini sordunmu ihtiyaclari neymis ögrendinmi,kalkmisin o bicimsiz dislerle bogaz tikinmaktan baska simarikliktan baska bisiy yaptigin yok,melda gibi degil ama,senin gibi evlat olmaz olsun.....

0   0

mizan demiş ki;
Su dizi icin yorum yapmadan yapamazdim.taa en basindan beri böyle gereksiz bir senaryonun dizisinin niye bukadar uzatildiginida anlamis degilim.tv.de fragmanlari pat diye karsima gecerken,kanali degistirene kadar gözümün ucunla ve kulak misafiri olmak zorunda kaldigim kisimlarinda bile tahammül edemiyorum.seyircilere,topluma katkisi aski sevgiyi kirletmekten baska,kardesler ask icin birbirlerine ihanet edebilirmi seklinin dogru oldugunumu kabul ettirmek istiyorlar,yoksa ne aklimdan cok sey geciyor ama onlari paylasmam dogru olmaz.tek kelimeyle ben bu diziyi seyretmedim fragmanina bile tahammülüm yok.lütfen yainlayin ayrica gönül celendende fena halde biktim.onuda seyretmiyorum.oda kendini memnun etmeye calisan müzisyenlerin edebiyati klipdizi olmus.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler