logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Öyle Bir Geçer Zamanki 38. Bölüm Sezon Finali izle

Özet: Balıkçı’nın yeniden evlenme teklifi etmesi Cemile için büyük bir sürpriz olur. Ancak Ali Kaptan her zaman olduğu gibi yine Cemile’nin hayatını zorlaştırmak için harekete geçmiştir. Ali hakkında ş-ikayette bulunan Cemile’ye s-avcılıktan bir mektup gelir. Ancak okudukları Cemile için ş-oke edicidir. Soner evden ayrılmak üzere tüm hazırlıkları yapmıştır. Bir süreliğine yurtdışına gidecek olan Soner ile vedalaşmak Aylin için çok zordur. Radyoda grubu ile programa katılan Mete çok büyük beğeni toplar ve bu imkan ona yeni kapılar açar. Ancak hastanedeki gelişmeler ise yürek burkucudur. Ahmet h-apishaneden kaçırılır ama bunun bir bedeli vardır. Hiç bir şeyden haberi olmayan Ahmet ise Berrin’e en kısa zamanda dönmek üzere söz verir. Cemile, Balıkçı’ya bu kez evet mi diyecek? Berrin, Hakan’ın teklifini ne yanıt verecek? Aylin, Soner ile vedalaşacak mı? Ali Kaptan’ın kafasındaki plan ne? Tüm bu soruların yanıt bulacağı “sezon finali” bölümünü kaçırmayın!
Saane demiş ki;
Harika dizi cidden izleyen pişman olmaz bi de şöyle sahneleri yapmanızdaki amaç ne
12.01.2019 - 09:55
0   0

(Isim vermek istemiyorum) demiş ki;
:) Kotu ornek oluyor herkese. :)
01.11.2014 - 15:33
0   0

mariya demiş ki;
Menim yazdigim yorumlar niye gosterilmir.
02.01.2014 - 12:44
0   0

mariya demiş ki;
Berranin etdiyi artisdiydi.Ay gonlune saglik zeynepcigim artistdi berran senden zehlem gedir.Zeyneb sen kimsenki haradan bilirsen ay yalanci.Sendeki qalmisan cammati nece alladasan.Mence oyle bir gecer ki zaman dizisi qurtarsin uji sacmaliyorlar ya bu ne .Bence en iyi dizi Babam sinifda qaldidi.
02.01.2014 - 12:40
0   0

mariya demiş ki;
Ben oyle bir gecer zaman ki dizisini beyenmiyorum.
02.01.2014 - 12:30
0   0

mustafa shoja demiş ki;
I am a student I like studying book
27.08.2013 - 11:59
0   0

mehmet demiş ki;
senaryo sacmalamaya basladı

0   0

e.kartal demiş ki;
merhaba.15 popüler videolar bölümüne 1 bölümün hem hd hem normalinin toplamını koysanız daha ii olacak çünkü o zaman öyle bir geçer zamanki nin sezon finali 1. video olur

0   0

ferda demiş ki;
Merakle beklenen , milyonlarca kişi tarafından ilgiyle izlenen ve takip edilen Kanal D ekranlarının vazgeçilmezi "Öyle Bir Geçer Zamanki" dizisi yaz tatilinin ardından 6 Eylül 2011 Salı günü yeni sezona merhaba diyecek.

0   0

Berran demiş ki;
Aynen Zeynepcigim:)))Cooook seviniyorum seninle paylasacagim icin;))Hosca kal sevgilerimle

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler