logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Geniş Aile 94. Bölüm izle

Özet: Zeynepin temelli gittiği gerçeği hem Cevahirin hem de Koyu Bilalin canını çok yakar. Önce ağız dalaşı ile kavga eden ikili arasındaki mücadele fiziki kavgaya dönüşür. O sırada Boyacıköy mahallesinden çıkan zengin bir iş adamı doğup büyüdüğü yere yatırım yapmak üzere gelmiştir. Ancak bu kavgadan nasibini o da alır ikiliyi ayırmak isterken dayakları iş adamı yer. Devir, öğrenci yurdunu Boyacıköye açmaya adamcağızı tekrar ikna etmek için Ekber ve Kuddusiden yardım ister. Olaya el koyan babalar eski arkadaşlarının gönlünü almak için bir piknik organize ederler. Kederlerine çare bulamayan Cevahir ve Koyu Bilal ise birlikte intihar etmeye karar vermişlerdir. Ancak intihar etmek yaşamaya çalışmaktan kolay değildir. Önce araba altında kalma girişiminde bulunurlar, sonra inşaattan atlamaya karar verirler. Hiç birinde çözüme ulaşamayınca evde gaz zehirlenmesini denerler. Okulda ise doğada kamp gezisi düzenlenir. Bu fikri ortaya atan Zekainin bambaşka planları vardır. Ancak okul müdürünün de gruba katılması işleri zorlaştırır. Bir türlü ölmeyi beceremeyen Koyu Bilal ve Cevahir de son dakika pikniğe dahil olurlar. Amaçları zehirli mantar bulup onu yemektir. Mantarı bulmayı başarırlar ancak yanlışlıkla da onu Cücüye kaptırırlar. Üstelik mantar zehirli değildir ama feci kafa yapmaktadır. Ve mantarı onlar yerine piknikteki başka iki kişi yer ve ortalık karışır.
mehmet gs demiş ki;
alkol testine girip hamile çıkan ulvii

0   0

albrk demiş ki;
kuddusi işte faydasız :)

0   0

abdulah özer demiş ki;
çok güzel bir film

0   0

Alca demiş ki;
@sumanmurat, Ne bekliyordun peki ? Ulviii diye bagirirsin Buyur Murat abi diye Kosup elinimi alacaktı (:

0   0

sercan demiş ki;
şimdi tam olarak zeynep diziden çıktımı arkadaşlar

0   0

zeki demiş ki;
harika bi bölümdü

0   0

zeki demiş ki;
alemler yaw

0   0

isimegerekyok demiş ki;
@sumanmurat, Ulviyi gördüm demişsin. 32 yaşındaki oyuncu Bülent Çolaka gidip Ulviii diye bağırırsan hoş olmaz... Tabiki seninle ilgilenmez.

0   0

demoklritoas demiş ki;
ulvi gibleri bu saygıyı hak etmıyor zaten oyunculuk. eften puften bırsey degıldır bu ulke nıce sanatcılar yetıstırdı unıvestlerde ama ulvı ve onun gıbılerı kaldırmda sanatcı oldugu gu ıcın fazla soz soylemye gerek yok dizi guzel ama ulvi berbat cıksın daha iyi

0   0

antalyalee demiş ki;
sumanmurat; Tavşan dağa küşmüş dağın haberi olmamış :D

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler