logo

Lale Devri 37. Bölüm Sezon Finali izle

Özet: Toprak, kimselere haber vermeden yola çıkmıştır. Çınar çaresizce her yerde karısını aramaktadır. Toprak’ın onu terk edip Ürgüp’e gidiyor olmasından endişelenmektedir. Reyhan oğlunun Mehmet ve Ece hakkında anlattıklarını ciddiye almamıştır. Ona göre kocası ve kuzeni iki iyi iş arkadaşından başka bir şey değildir. Necip’in boşanma kararı karşısında sarsılan Zümrüt kocasını ikna etmeyi başaramaz. Boşanmakta ısrarcı olan Necip bebeğin doğmasını istemektedir. Başka bir hastasının doğumu için hastaneye giden Cansel, Yeşim’in durumunu öğrenir. Yeşim’i yalnız bırakmayacaktır. Cansel’in uyarılarını umursamayan Yeşim hala Çınar’a ulaşmaya çalışmaktadır. Çınar ise sonunda Toprak’ın izini bulur. Toprak’ın dönmemek üzere Ürgüp’e gittiğini öğrenen Yeşim mutluluktan havalara uçar. Ama mutluluğu uzun sürmeyecektir. Çınar’ın Toprak’ın peşinden gittiğini öğrendiğinde kahrolur. Fakat vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Sevdiği adamı kaybetmemek için Ürgüp’e gidecektir. Ürgüp büyük buluşmaya hazırlanmaktadır.
ferda demiş ki;
Yeni Bölüm 20.Agustosta basliyor:))

0   0

jade demiş ki;
supperr

0   0

burcu demiş ki;
admin nolur cevap vver çok güzel sayfa kurmusun bı dızı ızlek ıcın ılk b u sayfaya gırıyorum ve herkeze öneriyorum ama donuyo ben bazen dılerı geçerek ızlyotum ve donuyo lutfen bi çare bul cevap bekliyorum

Admin Notu: donması bizimle alakalı bir sorun değil internet bağlantı hızınız ile alakalı bir sorun.Videoyu açın önce biraz yüklenmesini bekleyiniz.

0   0

ferd demiş ki;
Ada 1) hemi yazilmaz 2) Anayin degil "anlayin" olacak Yazdiklarina ve kurgularina HAZAN kardes cok güzel ve gercek olarak sahane cevap vermis.Sen ve senin gibilerin iyice okuyup bellemesini tavsiye ederim.Ki, yeni sezonda yine kafa ütülemeyin sonra:)))

0   0

zulya demiş ki;
bu dizi cok marqlidi,xosum geldi.

0   0

gunay demiş ki;
Fon resminde Cinarin Yesimle beraber gorunmesi hic de hayr elameti deyil bence.

0   0

jamal demiş ki;
hola i wanna know when season 2 will start??????? thnnnnx

0   0

KARLA demiş ki;
cox gozel dizidi,keyfle izliyorum

0   0

Ahmed demiş ki;
ben bu filmi cok severim ama yewim rolunda oynayan oyuincu cok kaba.

0   0

selenseli demiş ki;
harikalaşan bir dizi, baştan tolgahan yüzünden şöyle bir bakılmış ama ööö denilip daha sonra müdavimi oldum. yani bu kadar iticilik olamaz yaaa baştaki lale, balık uzaylı gibi bir surat iki kız kardeş ve anneleri ayhnı kalıptan çıkmış hepsi dayılarıda cabası böyle bir senaryo hepsini bir yalıya toplanmasıda ayrı bir felaket zaten hiç birisi bizi celbetmedi fragmanlarını bile tv de tahmmül edemeyip zaplıyorduk hemen neyse sonradan çok hoş bir hal aldı sakın senaristler yeşimle kesiştirmesinler hiç hoş olmaz tadında güzel bir aşk filmi olursa iyi olur.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler