logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Geniş Aile 93. Bölüm izle

Özet: Zekainin 18. yaş günü partisine gelen Cevahir ve Ulvi Cücü nün kaçırıldığından habersizdir. Ancak Şevkiden gelen telefon ile Cücü nün saklanmadığı, kaçırıldığı ortaya çıkar. Bu gerçeği tüm aileden saklayan Cevahir ile Ulvi hemen kurtarma operasyonuna girişirler. Kambersiz düğün olmaz, Koyu Bilal de hemen ekibe dahil olur. Karanlık hesaplar peşinde olan Şevkinin tek bir şartı vardır. Zeynepi alıp karşılığında Cücüyü verecektir. Cevahirlerin yaptıkları hesap çarşıya uymaz. Şevkinin çok daha karışık planları vardır. Koyu Bilal de Cevahir de onun kurbanı olurlar. Pırıl ile Zekainin arası ise parti sonrası açılır. Pırıl Zekaiye herkesin önünde onu sevdiğini söylerken onun hiçbir şey söylememesi kalbini kırar. Şoray da bunu fırsat bilerek hemen aralarına girer. Mürsel ise Somerden yana dertlidir. Cevahirden etkilenen Somer, Mürsele baba yerine titrek enişte demektedir. İşlerin giderek daha da sarpa sarması üzerine tuzağa düşen Koyu Bilal ve Cevahiri kurtarmak yine Kuddusi Babaya kalır.
İsim demiş ki;
Zekaide plan çok sonuç yok ! Sen en iyisi bi hocaya okut.Ne demişler çok okuyan mı,çok okutan mı bulur yari...? Tam okutacak yeri bulmuşsun,ben de o kadar yardımcı oldum ama...Demek ki ingiliz anahtarı bile olsa her tıklamaya ses vermiyor gönül kapısı...O nun tek anahtarı tek kişide olsa gerek !...
13.03.2014 - 02:13
0   0

hamza demiş ki;
tek bir şeyi beğenmedim oda ayetle dalga geçilmesini lütfen dikkat edilsin

0   0

beren demiş ki;
Irfan arkadas, hem bedavaya izliyosun hem laf atiyosun. hangi hakla acaba? her sey super olup hem isimlenip, hem her sey gonlune gore olsun istiyosan, gideceksin ya dvdlerini satin alcaksin dizilerin. ya da yurtdisinda yasiyosan, gidiceksin turk kanallarini satin alcaksin evinde izliceksin. nedir bu arkadaslar, bu siteyi kuran insanlar zaten cok guzel bi sekilde calisiyolar, hem de bunlarin hicbirini yapmak zorunda degiller, yuz binlerce kisi her gun bu sitede, yani herkese cevap mi versinler? herkesin tadina gore yapamazlarki,elinden geleni yapiyolar. cidden sorunluluk cikarip durursaniz, diger unlu ve buyuk siteler gibi banlarlar sizleri. lutfen saygili olun, aaa,hayret, gidin baska siteden takip edin dizileri o zaman. cok ayip cok.

0   0

gökçe demiş ki;
ufuk özkana baylıyoyorum .

0   0

muammer demiş ki;
dizi çok espirili hep izliyoruz yalnız dini konular aslına uygun olmalı espiri yapacagım diye alaya kaçmamalı koyu bilalin iyya kenabudu su yakışık almadı birde ulvinin saçmalıkları aşırıya kaçıyor kabak tadı veriyor bıkkınlık derecesine gidiyor

0   0

muhammet demiş ki;
abicim ya hayatımda ilk defa böle bi dizi izlıyom vede daha da izlicem bitse bile taaa baştan izlerim cok güzel bi cok komik bilal cevahir ve ulviyi sevenler beğene bassın:)

0   0

irfan demiş ki;
tamam anlaştık :) bu filim bozuldu artık ama hala sıcak dizi samimi yani...sırf bu yüzden izliyorum .... :)

0   0

Sertan demiş ki;
dizinin son 1 dakikasında resmen yarıldım ya yok böyle bi olay koyu bilal ile cevahir bağırıken adam nasıl gülüyor hayret ediyom ya:)))

0   0

Melek demiş ki;
bayiliyorum bi dziye her bakmamda gülmekten ölüyorum :D:D:D:D

0   0

tofi demiş ki;
Kotuuuu olmus dizi

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler