logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Geniş Aile 91. Bölüm izle

Özet: Ekber, Kuddusilerin yanındaki evi alarak onlarla komşu olur. Artık sadece iş yerinde değil Cevahir ve Bilal evde de yan yanadır. Katipten cesaret alan Koyu Bilal eczaneye giderek Zeynepe evlenme teklif eder. Kulağında kulaklık olduğu için söylenenleri duymayan Zeynep Koyu Bilal bir an önce gitsin diye kafa sallarken evlenme teklifini de bilmeden kabul etmiş olur. Haber tüm mahallede tez duyulur, bunu öğrenenlerden biri de Cevahirdir. Duyduklarına inanamadığı için vakit kaybetmeden soluğu eczanede alır. Ancak Zeynepin kulağında yine kulaklık vardır. Zeynep, Koyu Bilal e yaptığını Cevahire de yapar. Cevahir de nikaha engel olmak için elinden geleni ardına koymaz. Fakat Koyu Bilal ve Cevahirin bitmek bilmeyen bu dalaşı Somer ve Cücünün hayatını tehlikeye sokar. Olaylara şahit olan Zeynep hem Cevahire hem de Koyu Bilale büyük bir ceza verir.
zehra demiş ki;
Bence artık bu dizi sıktı...

0   0

Metehan Karaca demiş ki;
Bir de diziyi beğenmiyorlar..Efendim senaryo klasikmiş..Yahu bu bir aile-komedi dizisi..Avrupa Yakasından sonra gelmiş en iyi komedi dizisi bence..Senaryo herhalde aynı olacak..Ne bekliyorsunuz ? Ajan,mafya,çatışma sahneleri falan mı ? Bu dizi çok iyi bence..Belki bir iki takviye ve biraz daha çeşitlilik ile daha iyi yerlere gelir..Ama bu dizinin izleyenleri sabittir yani..Açık konuşayım..

0   0

Mertcan demiş ki;
ordaki idris kim ya adını unuttum :)

0   0

erhan demiş ki;
ZEYNEP DİZİDEN AYRILIYORMUŞ HATTA YENİ SEZONDA BAŞKA BİR DİZİDE OYNAYACAKMIŞ.CEVAHİRLE BİLALİ CEZALIRMAK İÇİN MAHALLEYİ TERK EDİP GELMEYECEKMİŞ.SENARYO NASIL OLACAK ACABA.YENİ BİRİNİ ALIRLAR HERHALDE

0   0

ferdi demiş ki;
muhtesem bir aile dizisi,cuma günlerini iple cekiyoruz,bu dizi hic son bulmasin isteriz..site 1 numara gercekten,tsk ederiz emegi gecen herkeze..

0   0

nebih demiş ki;
çok güzel bir dizi şuan tv de böyle kaliteli komedi dizi yok bence

0   0

ahmet demiş ki;
dizi artık çok klasikleşti hep aynı şeyler hiç farklılık yok..artık izlenmiyor....

0   0

Ahmet demiş ki;
çok güzel bir dizi ama sallantılar başladı bana öyle geliyorki 100 de son bulacak gibi

0   0

ekrem demiş ki;
cok guzel bır dızı calısıyorummm ızlıyemıyorumm Tv de neten yayınladıgınız ıcın tesekur ederız

0   0

sabri demiş ki;
Süper bi site elinize sağlık

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler