logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Hanımın Çiftliği 67. Bölüm izle

Özet: Kemal’in Halide’yi vurmasının ardından dengeler bir kez daha değişir. Kemal ve Güllü, Muzaffer Ali’yi teslim etmemek ve yeni bir sayfa açmak için kaçmaya karar verirler. Halide’yse onların yerini, nereye kaçtıklarını söyleyene büyük bir para ödülü verecektir. Kısa süre sonra hiç ummadığı birisi gelip Halide’ye istediği bu bilgiyi verir. İncirlik Havaüssü’nün planlarını çalmak ve Ruslar’a satmak şüphesiyle sorgulanan Ekrem her şeyi reddeder. Fakat hiç beklemediği bir anda, yine hiç ummadığı biri onu ele vermekten çekinmeyecektir. Ekrem’se bu ihanetin şokunu atlattıktan sonra hemen karşı saldırıya geçer.
ferda demiş ki;
Benimde yorumum yayinlanmadi.Halbuki ne küfür ve nede hakaret vardi.Bencede Halide cezalanmali hem agir bir sekilde.Yaptiklari yanina kar kalmamali. Mavinura bende katiliyorum. Güllü sürekli hata yapti. Simdi son bölümdeki Halideyi kurtarmasida hataRahmetli Annemin bir sözü vardi: "KENARIN DILBERI NE KADAR NAZIK OLSA, NAZENIN OLAMAZ"Güllü Tenekeye dönsün artik ve cocugunu orada büyütsün.Adi Cemsitede cok sinirlendim.Kizini ihbar etti para alip dostuna vermek icin.PES dogrusu..

0   0

leyla demiş ki;
Su Gullunun kafasi hakikaten calismiyor. Ben anlamadim neden Halideye yardim ediyor?Koysaydi jarmalar o kagiti bulub Halideyi de idam etseydiler,amma har defasinda iyice kurtuluyor.Ekremin ona onca yardimindan sonra hic dusunmeden onu ele veriyor, hem de yalan soyluyerek. Seherin de kafasi calismiyor,neden Gulluye soyluyor ki?

0   0

leyla demiş ki;
Admin neden benim yazdiklarim ne zamir yayinlanmiyor? Ne zamir yaziyorum amma hic yayinlanmiyor.

0   0

leyla demiş ki;
Arkadaslar 17 haziran final bolumudur. hanimin ciftliyi bitiyor. Goresen ciftlik kime kalacak?

0   0

eddy9 demiş ki;
mavinur haklisin halide güllüyü kemale biraksin saraya gitsin orda sultan olsun

0   0

eddy9 demiş ki;
cok güzel bir dizi. am cok fazla uzuna cekildi. artik halide öldürülüp veya hapise atilip yeni oyuncular ile yeni ve degisik konular ile devam edilmeli.

0   0

mavinur demiş ki;
herseyi mahveden gullu onceki bolumde gullunun yuzunden kaza yaptilar olmaz olasi cenesini acti tam ciftligi geri almaya giderken. son bolumdede gitti halideyi kurtarmayami ne anlayamadim valla bana kalirsa gullu sacmaliyor bence koylu gullu hic bi zaman hanimefendi olamadi .tamam halide kotu ama kadinin bi gizemimi var yetenekli oynuyo ya tam bir hanimefendi gecenki bolumde kemal vurunca bir dususu vardi o biile asil halide kotu olsa diyelim yuzde elli ama gullunun onceki yaptiklarida az degil.bilmiyorum ama ddikkatli baktiginizda halideye her hareketine durusu cantasini tutusu gulluden farkli oldugunu herkes anlicak halide kotu olabilir ama artik bende gulluyu sevmiyorum sacmalayip duruyor gullu koylu kaldi tenekeye daha cok yakisiyor .yonetmenin ellerine saglik isterimki halide muhtesem yuzyilda oynasin oraya cok yakisacagindan eminim basarilar halide bence sen birak bu diziyi gullu kemalinla otursun sen saraya gel sana yakisan da budur halide

0   0

reyhan demiş ki;
hep söylüyorum halide tek basına kötü degil digerleride aynı kategoride.cünkü sevdikleri elinden alınsa birbir kotü olurdu.bu bölumde halide muzaffere bakarken dokunurken farklı biriydi.neden artık halıdeyle güllü ciftlikte kemal ortadan cıkartılarak birlikte birbirlerine destek olarak mutlu yasatılmıyor

0   0

Günes demiş ki;
Halide karekteri oynayan insanlar cok etrafimdaetrafimizda sanirim.Ve Gullu ile Kemalin askina asigim be, bu devirde bu zama kimse bu kadar birini sevemez, herseye ragmen.

0   0

mine demiş ki;
halide keşke ölseydin helvanı ben kavururdum gerçi senin gibi bir soysuza helvanın H si bile fazla vatan haini sonun ipte bitecek güllünün abisini darağacında gülerek izledin senide gülerek darağacına gönderecekler

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler