logo

Karakol 3. Bölüm izle

Özet: Ayşe Yıldırım Tim’de, tim uyuşturucu operasyonunda. Ada Karakol’a geliyor… Karakol’da aşk var… Reşat, Songülu öldürülmek üzereyken Mahmuttan kurtarır. Yıldırım Time İsmailin yerine, Reşatın isteği üzerine Ayşe tayin olur. Ancak Ayşe bu kararından pek emin değildir. Bir uyuşturucu operasyonu sonrasında, Aykut bir miktar para ve uyuşturucuyu sakladığı arabasını çaldırır. Arabanın çalındığını öğrenen Hafız, Yıldırım Tim’i köşeye sıkıştırır. Cinayet masası ise, yalnız yaşayan yaşlı kadın cinayetleriyle uğraşmaktadır. Çoğunlukla öğrencilerin yaşadığı apartmanlarda tek başına yaşayan iki yaşlı kadın aynı şekilde öldürülmüştür. Bu cinayetlerle ilgili olarak öğrencileri sorgularken, bir yandan da bir düğünde maganda kurşunu sonucu ölen bir kız çocuğu davasıyla ilgilenirler. Ancak düğünde kullanılan bir silah, onları faili meçhul bir gazeteci cinayeti davasına götürür. Öte yandan Cengizin kafede tanışıp aşık olduğu Ada, karakola gelir.
burcu demiş ki;
güzel bir dizi ama bence bazı yerlerde daha ciddi oynanması gerek.

0   0

ece demiş ki;
bencede süper bi dizi erkan arkadaşımızın dedigi gibi farklı ayrıcaferdi arkadaşın dedigi gibi polisi hedef almış demek yanlış sadece bu şekilde olan olabilir diye bize farklı bi pencere acmışlar ama sen öyle görmek istiyosan öyle görüsün hep polisler kötüleri yakalar iyi polis alsana arka sokaklar onu izle sen ama şunuda söyleyim burası turkiye her yerde sıgın gibi iyi polis yoktur illaki vardır böyleleri bize bunu anlatmaya calışıyor bu dizi tabii anlayana saygılar..

0   0

comed demiş ki;
izlediğim en iyi filim inş. bitmez bitmez dediğim uzun süre devam eder gerçek hayatta esinlenmesi burası istanbul hacı burdan çıkış yokkk :DD

0   0

ebru demiş ki;
tek kelime ile mükemmel ve gerçekçi umarım yayından kaldırılma gibi bir saçmalamaya maruz kalmaz.hayal dünyası değil de gerçek dünyadan bir kesit gibi.tekrar edİyorum tek kelime ile HARİKA.

0   0

Yavuz demiş ki;
İzlediğim en kötü dizilerden biri olma yolunda hızla ilerliyor bu dizi.. Geçişleri, bitişleri çok ama çok kötü.. Ertan Sabanın da kötü türkçesi cabası.. En az 20 kelimeyi hatalı telafuz etti bölüm boyunca.. Böyle giderse bu dizi 13. bölümde final yapar gibime geliyor, saygılar..

0   0

ferdi demiş ki;
Bakin arkadaslar,burasi chat sayfasi degil,benim niyetim sadece diziler hakkinda yorum yapmak,sizlerin hosuna,keyfine veyahut zevkine göre yorum yazamam,yazmamda.Siz ikiniz bir sihirli annem diye tutturmus gidiyorsunuz,ben bu dizi kötüdür demedimki,görüyorsunuz negüzel sizlere hitab ediyor,eglendiriyor.Ben egoistlik yaparak sadece kendi cocuklarimi düsünmüyorum,cocuklarimin olduklarida mechul.Biz birbirimizi degil lütfen sadece diziler hakkinda yorum yapalim ve kim neyi isterse onu izlesin.Yorum yapabilme kabiliyeti olmayanlar yapmamaya özen göstersinler.Hakaret etmeden,asagilamadan ve bilgi cercevesinde.Ben daha fazla buradakilerlen Polemige girmek istemiyorum ve sadece diziler hakkinda yorum yazmaya devam edecegim.Yorum yapmaya Vakif olan herkeze selam ve sevgiler..

0   0

Cagla demiş ki;
bu dizininde Behzat C den farki yok. . Hic güzel degiL. . Küfür deseniz dolu. . hep dütlüyorlar. . bende 1 ile 3 bölümünü izledim degisiklik görmüyorum. . tabi ki sevenlere bisey demiyorum,lakin siz nasil yorum yapiyorsaniz bizde kendimizce yorum yapariz. . ayrica ayrica sihirli annemi seyredenler belli oldu. . bu dizi uzun ömürlü olmaz diyecegim ama maalesef küfürlü, acik sahnelere cok düsgün bir halk oldugumuz icin en azindan bir kismimiz,bu dizi tutulur. .

0   0

kucu kucu demiş ki;
ferdi bey öncelikle ironleydi doğru öylemiş içinde şiddet ve küfür olmayan bir dizi istiyorsanız çocuklarımıza izlettiğimiz sihirli annem dizisiniz izleyebilirsiniz, sonuçta gerçekte bir sihir kurumu olmadığı için kurumlarada bir saygısızlık yok. eğer çocuklarınızın kötü etkileneceğinden şüphe ediyorsanız izlettirmeyin.

0   0

ironlady demiş ki;
ferdi allasen zaten dizi +7 diyo sen + 18 olmalı bu dizi diyosun ferdi sen ne diyosun :D

0   0

ferdi demiş ki;
ironlady,ben sadece burada dizi hakkindaki düsüncelerimi yazmistim,burada yorum yazan kisilere yönelik herhangi birsey yazmadim.Sanirim bunlari birbirinden ayirt edebilecek kadar kabiliyete sahipsindir.Yazdigindan anladigim kadari ilen siz bir Sihirli annem fanatigisiniz,burdan sizin yas ve bas yasiniz anlasilmaktadir,onun icin benim bu dizi hakkinda bir yorum yazmam yanlis olur,cünkü yasiniza saygim var,bende o yaslardan gecmis idim.Karakol dizisine gelince ayni yorumlari yazip kafanizi dahada karistirmak istemiyorum,bu dizinin sizin icin cok agir konusu oldugu ortada.Size iyi sihirler ve iyi günler diliyorum...

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler