logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Geniş Aile 89. Bölüm izle

Özet: Sayısal Loto çıktı iddiası yüzünden Mürsel k-aç-ırılır. Zeynep ile yeniden görüşebilmek içi plan yapan Cevahir bu kezfena yakalanır. Katip, Koyu Bilal ile evlenmesi konusunda Zeynepe baskı yapınca ağabey - kardeş ilk kez büyük k-av-ga ederler. Katip, evi terk eder ve Koyu Bilalin yanında kalmaya başlar. Bu durum Cevahirin aklına yeni ve çok sinsi bir planın gelmesine neden olur. Bir an önce Zeynepe kavuşmak isteyen Cevahir vakit kaybetmeden uygulamaya geçer. Sayısal loto oynayan Mürselin başı ise büyük derttedir. Para kazanamadığı gibi ikramiyenin ona çıktığı dedikoduları mahallede alıp başını gitmiştir. Okulda ise Zekai ve Şoray edebiyat dergisi çıkarmak için büyük bir yarışa girerler. Hangisi öğrenciler tarafından beğenilirse o dergi basılacaktır. Cevahir ile istediği yakınlığı bir türlü yakalayamayan Berrak, Zeynepin bütün umutlarını kırmak için sık sık eczaneye gider. Koyu Bilal ve Cevahir Zeynepin evinde Katip tarafından basılırken, Ulviden Mürselin k-aç-ırıldığı haberi gelir ve ortalık karışır.
meryem demiş ki;
tabikide EN GÜZEL VE EN SEMPATİK CEVAHİR

0   0

fala demiş ki;
cava lafı cumayla cumartesiy karıtırpda cumartesi günü cuma namazı kılan ulvi

0   0

Cevahir demiş ki;
Bu Filmi Kapatmaları Lazım Çok Saçma :(

0   0

bilge demiş ki;
En güzel Cevahir

0   0

v_ demiş ki;
bu haftaki bolum icin tesekkurler ddizi........ diziye gelirsek; bence dizi guzel ilerliyor....bir ara berrakin diziye girdigi bolum ve sonraki bir iki bolum bocalamisti, fakat ardindan tekrar eski ritmine geri dondu muthis espiriler ve gondermelerle. ozellikle son bir kac bolumdur espiri ve gondermelerin ve de konularin cesitliligiyle bir anlamda birinci sezonku renkli eglenceli bolumleri yasiyor olduk. dolayisiyla ,tebrikler genis aile ekibine.... bu haftaki bolumun en harika sahneleri benim icin: dizinin ilk dakikalarindaki kahvede gecen konusmalardi. harika espiriler oldu....... sonraki dakikalarda ve sahnelerde ise ulvili sahneler ve de zekaili sahneler bolumde one cikan renkli yorumlardi. ozetle: dizinin son bir kac bolumdur tekrardan 1.sezondaki bolumlere atif yaparcasina eglenceli renkli gecmesi benim gibi genis aile mudavimleri icin muthis bir durum. soluksuz izliyoruz ailece. ps: gecen haftaki bolum ve bu bolumde duygusal kareler olmadi. bazi izleyiciler dizinin duygusala bagladigini belirtmislerdi,de. genis aileyi genis aile yapan ana etmenler: her ne kadar renkli espirilerin bolca yapilmasi,gondermelerin bolca olmasi one cikanlar olsada,..bence her bolumde bir kac adet ailesel ve arkadaslik vs adina topluma yonelik guzel,anlamli mesajlar vermesi ile mukemmel bir aile dizisi unvani yakistirilmasina olanak acti. kisaca demem odur ki: keske dizi final olmasa...biliyoruzki bir kac bolum sonra finali yapilacak...artik genis aile gibi muhtesem bir dizi ekranlarda olmayacak...tipki super baba vs gibi. dileriz duygusala baglamadan yine espirisi gondermesi sakasi bol bolumler ile daha da devam eder genis aile. emek verenlere sonsuz tesekkurler.

0   0

mürsel keði demiş ki;
Dizidekı bararınızdan dolyaı tebrık edıyoruz beğenıyle ızlıyoruz fakat berrak dızıye gırdı gırelı bence ızlenmede düşüş yaşanmıştır,herşey tadında güzeldır şahsen bu oyuncu yüzünden dızıyı ızleme hevesım kaçtı onun için dızının daha renkılı ve heyacanlı olması için berrakın dızıden çıkması lazım...dığer oyunculara dıyecek bı söz yok onları beğenıyle ızlıyoruz saygılarımla ıyı günler..

0   0

MESUT demiş ki;
EN GÜZEL CEVAHİR

0   0

Ada demiş ki;
İlla Cılkı çıkana kadar devam etmesi lazım, Bişeyin de bkunu çıkartmadan bitirseniz ya.

0   0

ilginc demiş ki;
yakismiyor rol icabida olsa bir bayana bu kadar gurursuz olmak berrak kirmizisacli artik kosma cevahirin pesinden..yazik sana...cevahir istemiyor iste..bosan gitsin..bu dizi iyice kil oldu ya

0   0

murat demiş ki;
bozmaya başladı bu dizide. .. eskisi gibi sarmıyor.. :S paylaşım için teşekkürler..

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler