logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Kavak Yelleri 159. Bölüm izle

Özet: Mine, Deniz’in herkesten gizli şip-şak fotoğrafçılık yaptığını öğrenir ve Deniz’e destek olur. Deniz, Mine ile hayatını düzene sokmaya karar verir. Mine’ye şaşırtıcı bir evlilik teklifinde bulunur. Özge, ikisinin evleneceğini öğrendiğinde ruhsal dengesini tamamen kaybeder. Evliliği engellemek için sıra dışı bir plan yapar. Aslı yeni mahallesine alışmaya çalışırken mahalleli Aslı’yı hemen kabullenemez. Aslı hakkında çıkardıkları dedikoduları bahane ederek, Aslı’nın kapısına dayanırlar. Ayhan, Haluk ve Gülçin, bu süreçte, Aslı’ya destek çıkarlar. Güven’in aklı ise Aslı’dadır. Aslı’yı düşünmemek için kendini işine verir. Güven para kazanmak için bu sefer konakta yemek kursu vermeye kalkar. Beklenmedik gelişmeler Güven’in, Hintli kılığına girmesine neden olur. Mine ve Deniz’in nikahına gitmek için hazırlanan Aslı, hiç beklemediği bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalır. Hayatının en beklenmedik ve en büyük sürprizi, Aslı’yı beklemektedir.
Bulut demiş ki;
Arkadaslar, her bolumu sacma diyorsunuz iste guven bos oyniyor yani yönetmenin isine karisiyorsunuz halbiki siz kim yønetmenlik kim, ben wallah artik bunu anladim..Bu diziye sacma diyenler zaten hic bisey bilmeyenler. Cok da biliyorsaniz buyrun verin bakalim rolari ve senaryoyi.

0   0

pinhani demiş ki;
dizi cok guzel ama bence cok abarttilar..(Efe mi Guven mi konusuna yorumumsa ikiside cok guzel oynuyolar,bence ikiside mukemmel ayiramiyorum daha isini...ikiside olursa iyi olurdu ama bence Guven de en az Efe kadar diziye renk katiyor :) ben sadece Kavak Yellerini izliyorum baska dizi izlemiyorum sonsuza dek KAVAK YELLERI :)

0   0

Bulut demiş ki;
Bu dizi biterse bende biterim SAKIN AMA SAKIIIN BITIRMEYIN....

0   0

emil demiş ki;
goruntu ve ses kalitesi iyi degil izleyemedim duyulmuyur.yeniden bu bolumu eklerseniz guzel olur.

0   0

mine demiş ki;
sacmalamaya basladılar artık bnce yeterli fasla uzatmayın artık bu diziyi o aslınn tadı kaçtı artık ne bu yaa sacma sapan

0   0

sedat korkmaz demiş ki;
Çok boş bir Bölümdü , bu Güvenin Rolüde tamamen boş , o ne öyle her Bölümde başka bir Şaklabanlık yapıp duruyor , bu Diziyi Yöneteenler , konu yoksa tadında bırakın aklımızın bir köşesinde Güzel bir Yapım olarak kalsın ,bomboş ve sıkıcı hal aldı ama yeter , baş Aktörü çıkardınız ((Daghan)Efe)tabiki konu çorbaladı , Güvene de yaten ta baştan Out.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler