logo

izmir Çetesi 9. Bölüm izle

Özet: Durunun yaşamı tehlikededir ama İzmir Çetesi onu kurtarmayı başarır. Ancak bu operasyondan geriye Selamiye bir kurşun yarası hatıra kalır. Ona isabet eden bu kurşun hayatını değiştirir, belki de şimdiye kadar başına gelen en güzel şey olur. Durunun gözünde bir kahramana dönüşen Selami sonunda Duru ile istediği şansı yakalar. Ama Ateş Mira konusunda onun kadar şanslı değildir. Bir türlü birbirine açılamayan ikili Ateşin karmaşık geçmişi yüzünden yakınlaşmak yerine gitgide uzaklaşır. Ateş Miraya dürüst davranmak istedikçe Mira ondan tiksinme noktasına gelir. Cemal ve Katya ise nikah tarihini belirlemişlerdir. Ama işler ciddiye bindikçe pürüzler çıkmaya başlar ve çiftimiz ilk kavgasını eder. İzmir Çetesi Aile Hekimliği çetesini yeni hedefleri olarak belirler. Ama bu çeteyi çökertmek için birine daha ihtiyaçları vardır. Planlarına Mahmureyi de dahil etmek zorundadırlar. Ancak bu o kadar kolay olmayacaktır.
burcu demiş ki;
dizi çok güzeldi keşke bitmeseydi kenan ece çok güzell oynuyo ya helal olsun bütün kadroya
02.09.2012 13:01:45
0   0

sevval demiş ki;
Dizi cok seviyeli ve güzel basta Kadir Inanir olmak üzre hepsi basarililarHER KOMEDIDE HERKES KOMIK OLACAK, DIYE BIR KURAL YOKAYRICA HER SANATCININ HEP AGIR ABI ROLLERINDE OYNAMASIDA SART DEGIL ÜSTELIK KADIR INANIR BURADA DENGEYI COK GÜZEL KORUYORSIMDI ONUN SAYESINDE "ROBIN HOOD" OLDULAR. YANISIRA BIZI GÜLDÜRÜYORLAR HEPSI IYI OYNUYOR AMA SELAMI KARAKTERI COK ENERJIK MÜTHIS OYNUYOR.GECENLERDEKI ÖDÜLÜ HAKKIYLA ALMIS TEBRIKLER:))))

0   0

kadri demiş ki;
dizi biraz agır gitsede kadir inarve muroile götürüyorlar iş biraz izmir görüntüleri biraz huzur evi bira istambul kemeraltıda gidip geliyoprlar dizi çeteyle ilgili tatlı bir macera emeyi geçen herkese teşekür ederim başta ddizi .com ekibine bize böyle kaliteli işleri sey rettir dikleri içn

0   0

kadir demiş ki;
abi dizi çok güzel ya hele ateş ile selami ayrı komediya süüüüüüüüüpeeeeeeeerrrrrrrrrr inşallah bozmadan devam ederler

0   0

ferdi demiş ki;
Kadir inanir öncelikle 1.sinif ve en Kaliteli oyuncularimizdan biri,önünde saygiyla egiliyorum.Simdiye kadar cok ciddi Filimleri oldugu icin bu rolü pek ona yakistiramadim.Komedi türü bir dizi onda sanki cok egreti duruyor.Okadar aradan sonra keske söyle cok daha ciddi bir dizide rol alsaydida,reytingler nasil alt üst oluyor herkez görseydi.Komedi dizilerini begeni ilen izliyoruz,bu dizide güzel ama Kadir inanir olmasaydi.Kadir abicim ellerinden saygi ilen öpüyorum,büyük sanatcisin,ALLAH sana uzun ömürler versin..( Diziyide sadece seni görmek icin izliyecegim )

0   0

OlympsLeaderBarmen demiş ki;
10 numara dizi valla :)

0   0

bursa demiş ki;
dizi çok güzel ailecek izliyoruz ve çok gülüyoruz bu bölüm ben en çok ateşle miranın ellerini çekme bölümünde çok güldüm... Bende konservatuar okuyorum umarım ileride sizler gibi iyi bir oyuncu olurum... :)

0   0

dynasty demiş ki;
Güzel seviyeli bir komedi.teşekkürler ddizicom

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler