logo

izmir Çetesi 8. Bölüm izle

Özet: Cemal sadece kilitlerini değiştirmek için gittiği evde kendini bir trajedinin ortasında bulur. Mağdur bir kadını koruma içgüdüsüyle olayın peşine düşer. Tek başına baş edemeyeceğini anlayınca Selami ve Ateşi de olaya dahil eder. Ama bu kez yutabileceklerinden çok daha büyük bir lokma ısırmışlardır. Bu arada Duru ve Mira da Cemal ve Katyanın evlilik hazırlıklarına kafayı takmışlardır. Ne Katya, ne Cemal onları durdurmayı başaramaz. Selami Durunun kalbini kazanmak için bu kez Ateşin aracılığıyla Miradan yardım ister. Selaminin duygularının samimiyetine inanan Mira Duruyu ondan habersiz düzenledikleri pikniğe götürür. Ancak Duru nun her şeyden habersiz gittiği piknikte onu Selamiden daha kötü bir sürpriz beklemektedir.
arda turan demiş ki;
bence diziyi daha heyecanlı yapılmalı

0   0

murat demiş ki;
hersey iyi guzelde bence kadir inanir rolune pek yakismiyor.. komser cok yapmacik. ve uyuz oldugum seylerden biri ise kadir inanirla o yabanci kadinin aski....(adini unuttum:)) )

0   0

murat demiş ki;
icimden bir his bu dizininde uzun surmuyecegini soyluyor yakinda seyirci yoklugundan dolayi. kepekleri kapatirlar

0   0

Dynasty demiş ki;
Arada saçmalasada güzel bir komedi,seyredilmeye değer.Teşekkürler admin..

0   0

Turane demiş ki;
ya bu dizi gercekden harika ya, selamiden o kadada komik ki cok guluyoruz,tesegurler yapimciya, insallah reytink qurbani olmaz,

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler