logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Hanımın Çiftliği 60. Bölüm izle

Özet: Orhan silahını Kemal’in başına dayamıştır. Güllü, Kemal’in hayatına karşılık Orhan’la Paris’e gitmeyi kabul eder. Seher’in gelişi ise işleri daha da karıştırır. Orhan, Güllü’yü alıp giderken, Seher ve Kemal’i eve kilitleyip ölüme bırakır. Cemşir ve Zehra hastalanan Muzaffer Ali’nin başındadır. Bebeğe kan bulabilmek için seferber olunmuş, fakat henüz olumlu bir sonuç alınamamıştır. Ali İhsan, yeğeni Celal’in ölümünden dolayı halen Halide’yi suçlamaktadır. Halide katil olmadığında diretince, Ali İhsan ondan Celalin katilini bulmasını ve kendisine getirmesini ister. Her şeyi öğrenen Halide’yse Ekrem’le beraber bir plan yapar. Zira Orhan’ın yakalanması kendisinin de felaketi olacaktır. Güllü’nün kurtuluş umudunun önündeki engel bu defa Halide’dir. Şeytani bir plan yapan Halide, bir taşla iki kuş vuracaktır.
simarik demiş ki;
Gecen haftanin bolumunu seyretmedim, bundan sonrada seyredecegimi sanmiyorum biktim artik Serabin hep ama hep kaybetmesinden ve Kemalin hep ama hep beceriksizliginden.

0   0

ayse demiş ki;
halide jarmadan sonra duymasina ragmen orhani daha once buluyor yapimcilar lutfen biraz dikkat turk halkinin gozunden kacmaz boyle detaylar

0   0

Suat Aydoner demiş ki;
Bu hafta cidden heyecanli idi. Orhanda SIKMAYA baslamisti.

0   0

ali demiş ki;
ellerinize salik super....

0   0

zara demiş ki;
admin kardes hem hanimin ciftligi hemde adini feriha koydum izlenmiyor reklamdan sonra beyaz sayfa cikiyor lutfen ilgilenirmisiniz 3+624 bildimmi:)))))))))

Admin Notu: Ctrl+f5 ile yenileyin ara ara sıkıntılar olabilir normaldir. Şu anda denendi çalışmakta

0   0

ali demiş ki;
evet 5 bolume kadar iyi vardi amma 5 ci bolumden sonra yerleshdirdiyiniz goruntu yok bolumler burda ama goruntu yok izliyemiyorum belki bu tek bende ama belki vardir bi caresi o uzden yazdim su ana kadar goruntu yok bolumlerin ici bos hic bi shey yok

Admin Notu: Ctrl+f5 ile yenileyin ara ara sıkıntılar olabilir normaldir. Şu anda denendi çalışmakta

0   0

ali demiş ki;
adin cok tes bu site ichin amma hanimin ciftligi dizisini seyr edemiyoruz buna bi hal bulurmusuz lutfen...goruntu yok

Admin Notu: Görüntü yok derken ? Parçalar sorunsuz calısmakta şu anda

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler