logo

Nuri 7. Bölüm izle

Özet: Nikah tazeleme sırasında Leyla’nın güzelliği karşısında nutku tutulan Nuri’nin Reyna’ya Leyla demesi ortalığı karıştırır. Bu durumu fırsat bilen Fatoş, Reyna’yı Nuri’den ayırmak için hemen işe koyulur. Reyna, Nuri’yi terk edip İstanbul’a döner. Can’ın gizli aşkının kızı Ayşe çıkması Leyla’nın rahat bir nefes almasını sağlar. Aynı şey Alican için geçerli değildir. Ayşe sürekli Alican’a kök söktürür. Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla turistik yerlerle ilgili haber yapan bir muhabirin Alaçatı’ya gelmesi Berna için yeni bir eğlence ortamı oluşturur. Nuri ve Mesut’un çocukluktan kalma komik bir fobisi su yüzüne çıkar. Soygun için gece Nuri Palas’a giren hırsızlar, Nuri’nin kafasına sert bir cisimle vururlar. Başından ağır yaralanan Nuri’nin hafızası da bu darbenin ardından iki sene geriye gider. İntikam yolunda hızla ilerleyen Leyla bu durumu iyi değerlendirir.
BonJovi demiş ki;
Videolarda part3 ve part4de ilk dakikadan itibaren ses ve görüntü gidiyor video biraz deam edip duruyor düzeltebilirmisiniz

0   0

selda demiş ki;
Allah askiniza Reynayi aglatttirmayin ve sesini kisin ne olursunuzYoksa güzelim Komedi onun yüzünden izlenemiyor...

0   0

selda demiş ki;
Neydi o Reynanin aglarken cikardigi acaip ses???? kuyruguna basilmis enik sesine benziyordu:))) Korkunctu Dizinin devamini seyretmedim.Bence Reyna o role gitmemis. O "Kasabadaki" gibi rollerde diziler cevirsin.Hem kaslarininda bir elden gecirilmesi lazim.

0   0

duran demiş ki;
yeni bölümleri neden 720p hd şeklinde yayınlamıyorsunuz hd izlemek daha keyifli oluyor dikkate alırsanız çok sevinirim

0   0

semia demiş ki;
bu dizi cok guzeldi ama nurinin leylayla ilis isi bir daha biti.

0   0

Pervin demiş ki;
cok mükemmel bir diizi.hersey detaylina dek büyük ustalikla hazirlanmis,oyuncular mükemmel uyum olarakta iyi. sizden ricam reynanin aglamasini bu bölümde cok uzatmissiniz,lütfen kisa tutun.dizilerin günlerini sürekli degistirildiginden ben tv de bakmiyorum artik.en güzeli ddizide izlemek.

0   0

feride demiş ki;
Yeni evliler asla nikah tazelemezBizi aptal yerine koymasinlar.REYNAnin aglarken sesi cok sinir bozuyorHpsi iyi oynuyor.Ancak REYNA heyecanini hala atamamis üstünden.Eeee...tabii büyük ustalarla oynamak kolay degildir muhakkakPapatyam dan sonra begeniyle izledigim yegane KOMEDI dizi MESUT karakteri "TÖHMET"ile ilgili monolglarini cok uzatiyor ve SIKICI oluyor....

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler