logo

Unutulmaz 77. Bölüm izle

Özet: Batunun p-ol-isin elinden kaçmasıyla Harun için kabus dolu günler yeniden başlamıştır.Güler ailesinin evinde ise matem vardır.. Kardeşi Keremin h-ap-islerde çürümesini istemeyen ve olanlardan kendini sorumlu tutan Ferdada p-ol-ise teslim olur.Ancak beklenmedik bir gelişme olayların akışını değiştirecektir.
ibrahimovalale demiş ki;
COK GUZEL YA .MACERADOLU.FAVORIM CELIL KOMUTAN
22.09.2012 10:20:04
0   0

hatice demiş ki;
Denizcim anlamadin galiba beni ben muzigin ismini istiyordum kiraç oldugunu biliyorum ama o parçaya bayiliyorum biliyormusun sen?

0   0

Deniz demiş ki;
haticecim ağlama sesini eda yapıyor hatta ben televyizyonlarda yani atv de sabah açtım atv yi. unutulmazın kamera arkası çıktı edanın kendi sesini duydum yani normal sesini demek istiyorum. bu diziyi kıraç çalıyor halil kurtta soyluyor canım hatta eda da kamera arkasında dediki dizi için ben ağlama numarasını çok iyi beceririm. dedi yani sen üzülme hiç hem onlar çok para kazanıyor hatice. Hatice yazıma cevabınızı bekliyorum.

0   0

hatice demiş ki;
Ya lutfen kim biliyor su sarkinin ismini kiracmi? hani kadin aglamaya basliyor harunla eda konusuyor ya çok seviyorum biri biliyorsa lutfen cevap yazsin

0   0

sule demiş ki;
ayyy eda ile haruna bayılıyorumm

0   0

asuman demiş ki;
ya dizi bitecekmiş özlem yılmaz 2011 hazira bitcek diye yazmış allah aşkına bitmesin bu dizi biterse ölürüm ben nolur bitmesin sizi seviyorum nolurrrrrrrrrr 1 sene daha oynasın nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

0   0

Deniz demiş ki;
yonetmenciler: Size çok teşekkür ederim. Çünkü bu kadar Diziyi Yayınlıyorsunuz ya Çok teşekkür ederim . Size. ya bende büyüdüğümde Eda gibi olmak istiyorum. Ve de Yağmur Gibi Bi Kızımın Olmasını Diliyorum: :)

0   0

Deniz demiş ki;
Ebrucum: batuyu yılan gibi boğmak istiyorum :(

0   0

ebru demiş ki;
Denizcim sana hak veriyorum çooooook haklısın.Batu diziden çıkması lazım,ama ben bu dizinin hastasıyım.Bu dizi bitmesin bence.

0   0

Deniz demiş ki;
cevabını bekliyorum. CeReN.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler