logo

Bitmeyen Şarkı 27. Bölüm izle

Özet: Kevserin hastalığı evde şok etkisi yaratmıştır. Tüm gerçeği öğrenen Toprak, annesine iyice bağlanacaktır. Herkes Kevseri iyileştirmek için seferber olmuşken kötü bir sürprizle karşılaşırlar. Kevserin kaderi artık Ferayenin elindedir. Kadir, Kevser için gerekirse Feraye ile kozunu paylaşmaya hazırdır. Cihan ise Ferayeyi elde etmek için ağlarını örmeye başlamıştır.
cavidan demiş ki;
Bu dizide hep ayni artik gereck ortaya ciksin Topragin Psikolojisi bozulmadan haletsinler en cok Kadiraga ve Toprak iicn izliyorum....

0   0

Yonca demiş ki;
Sevgili aysel, Cihan denen yilan Feraye yi kirdi senin yerini Kevser soyledi diye. gercegi soylerse polis arkadasinin basi belaya girer diye korkuyor. ok.

0   0

þaþýrdýlar galiba demiş ki;
dilarayı hala yaptılar,senaristler hatalı da oyuncular da mı hatalı ya tüm set zekasız olamaz heralde ne halası?teyze kim selma mı artık:))

0   0

DDDD demiş ki;
EVET BENDE DIYORUM NE HALASI, SACMA OLMUS.

0   0

aysel demiş ki;
senaristler kafanizi calistirin.kecen bolumda ferayenin yerini kevser soylemedi cihana . cihan kevserin telefonunu goturub numaranin izi ile buldu ferayeyi.ama simdi cihan ferayeye deyor ki kevser soyledi servetin seni bir klubede tutdugunu.

0   0

eeee demiş ki;
Dilara hala değil teyze yaw

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler