logo

Dürüyenin Güğümleri 29. Bölüm izle

Özet: Boşanma davasının sonucundan sonra Dürüyeye tavrı değişen Zühtü ortada estirmeye başlar. Dürüyeye göz açtırmamaktadır. Buna karşın Dürüye ise Zühtüye inat her türlü kararı kendi almaya başlamıştır. Hakim Handan, Zühtüyü boşadığından dolayı vicdan azabı çekmektedir. Hele Zühtünün kalacak yeri olmadığı için dükkanda yatıp kalktığını öğrenince olaylardan kendini sorumlu tutmaya başlar. Teselliyi Duranın kollarında arar. Halimin eve önemli misafir getireceğini söylemesi, dikkatleri Duranın üzerine çeker. Herkes Duranın zaman kaybetmeden Dürüyeyi istemeye geleceğini düşünür. Bunu duyan Zühtü ise ortalığı birbirine katar. Boşanma davasından sonra boşanmayla ilgili herkese tavır alan Zühtü, Huriyenin Ümitle evlenmesine asla izin vermez. Bunun yanı sıra Hayriyeyi Yamana vermiştir... Hayriye ve Dürüyenin aynı anda mide bulantılarının başlaması ise pek hayra alamet değildir...
SELVÝ demiş ki;
zühtü 5, golüde attı galiba:D:D

0   0

Cengiz demiş ki;
Cabuk ilginize icin cok tesekkurler, bazi dizileri gercekten cok seviyoruz. Maalesef TV ile ayni a izleme imkanina sahip degiliz ve sadece sizin sitenizden izleyebiliyoruz, Gercekten emeklerinize saygi duyuyoruz.

0   0

Cengiz demiş ki;
Oncelikle emeginiz icin cok tesekkur ederim gercekten bize paha bicilmez bir imkan sagliyorsunuz. Dizinin birinci kisminin sonuna dogru ses ve goruntu uyumsuzlugu basliyor rica etsem bi kontrol edebilirmisiniz, tesekkurler, basarilarinizin devami dileklerimle.

Admin Notu: Evet bahsettiğiniz yerde ses kayması olmuş. Başka bir rip düşmedi henüz düşsün yenileyeceğim.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler