logo

Nuri 3. Bölüm izle

Özet: Mimar Can’ın, Leyla’ya yaptığı, ‘evini restore edip cafeye çevirme’ teklifi Nuri’nin hiç hoşuna gitmez ve bu konuyu Leyla ile konuşmaya karar verir. Bu konuyu konuşmak için Leyla’nın kapısına dayanan Nuri, genç eşi Reyna tarafından Leyla’nın yanında yakalanınca ortalık iyice karışır. İntikam duygusu iyice kabaran Leyla kapısına kadar gelen bu fırsatı iyi değerlendirir. Mimar Can’dan hiç hoşlanmayan Nuri, Can’ın kendi oteli Nuri Palas’ta konaklamasını fırsat bilip onu araştırmak için gizlice odasını karıştırmaya kalkar ama yaptığı bu hata Nuri’ye çok ağır bir ders olacaktır. Pazar alış verişi için karısı Berna’nın yokluğunu fırsat bilen Mesut, soluğu genç butikçi Beyza’nın yanında alır. Ancak Berna’nın ani geri dönme kararı Mesut’u akıl almaz tehlikelere atacaktır. Leyla’nın Alaçatı’da kalma kararı önce Reyna’yı çok kızdırıp, İstanbul’a dönme fikrini oluşturtur. Ancak sonradan Reyna da Alaçatı’da kalıp Leyla ile iş yaşamında savaşmaya karar verir. Bu karar Nuri’de büyük şok etkisi yapar.
elif demiş ki;
ben bu diziye bayılıyorum

0   0

Frialdi demiş ki;
Ben ilerledikce begeniyorum. Izmir sivesi biraz abartilmis daha ziyade DENIZLI-USAK tarafiyla karistirilsada yinede güzel.Küfür ve pespaye kelimeler yok.Esprilerde gayet iyi.Her Oyuncu yüzüne yapisan, sizin yakistirdiginiz rolü oynamali diye bir kural yokZaten kendileride bir önceki rolün yüzüne yapismasindan korktuklari ve kendilerini gelistirmek icin degisik türde rolleri istiyorlar.Bencede cok haklilar....,ben begendim ve keyifle izliyorum.Birde ALACATIdan daha fazla kareler gösterilirse seviniriz:))

0   0

MIZMIZ demiş ki;
AH OKTAY KAYNARCA VAH BE ARKADAS,EGER SEN BIR CAKIR ROLUNDE,BIR ADANALI ROLUNDE OYNAMASAYDIN HIC KIMSE BU DIZIYE KARISMAZDI,AMA SENIN KENDINE SAYGIN YOK,SEYIRCIYEDE.CUNKU BIZ SEYIRCILER KAHRAMANLARI,ICIMIZDE,KALBIMIZDE YASATIRIZ.AMERIKALI SEYIRCILER GIBI,FLIM DIZI KAHRAMANLARI TV yi KAPATINCA ORDA KALMAZ ANLADINMI? SANA BU CIVIK ROLU YAKISTIRAMIYORUZ.LUTFEN HER CESIT DIZI TEKLIFINA SALDIRMA,SENI SEVEN SEYIRCILERINE EGER SAYGI DUYUYORSAN...PARA HER SEY DEMEK DEGILDIR,SEVILDIGINI BIL,AMA SEN SEYIRCINI SEVMIYORSUN.AC KALDIGINI ZANNETMIYORUZ,EGER OYLE ISE SEYIRCINE DUYUR SANAYARDIM TOPLIYALIM,YETER KI KENDINE YAKISAN ROLLERI OYNA,NURI OGLU NURILIK ETME BIZE...

0   0

Misafir demiş ki;
3.partta koptum ya süper

0   0

Cengiz demiş ki;
Dizi soyle boyle fena degil izleniyor. Ancak mesut karakteri cok laubal ayrica yaptigi cok uzun ve anlasilmayan gereksiz konusmalarla diziyi gercekten cok bunaltici bir hale getiriyor. bu bolumde sure tuttum tam 5 dakikadan fazla solo konusmasi var pes yani.Bence diziye hicbir izleyici katkisida yok..Karisi rolundeki karakter daha on plana cikarilabilir, bence daha komik bir rol. Birazda seyirciyi dusunmek lazim... dizi yapimcilarina duyurulur.

0   0

aisha demiş ki;
oktayin bu flimini bayanmadim. adanali cakir rolundan sonra bu flim sifir.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler