logo

Aşk Bir Hayal 62. Bölüm izle

Özet: Fatma kabus görür. Çığlık atarak uyanır. Fatmanın sesine Şahin gelir, dertleşirler. Fatma hikayesini anlatır… Asmin çocuklarıyla karşılaşacağı için tedirgindir. Altay sakinleştirir, konuşurlar. Asmin Mardine gitmeye karar verir. Miranın tuttuğu tetikçiyi sorguya çekerler. Tetikçi sorguda olan biteni anlatır. Miranın avukatı bu haberi Mirana iletir. Miran çılgına döner. Dildar Güleye Asminle Mardine gelecekleri haberini verir. Güle bu habere çok sevinir. Bu haber Mardinden Miranın kulağına da gelir. Miran Hasibeye hemen bilet al, Mardine gidiyoruz der. Fakat havaalanına giderken kaza yaparlar. Hastaneye kaldırılırlar. Şahinin tuttuğu dedektif, polisi arayarak Miranı ihbar eder. Polisler hemen harekete geçerler. Asmin Dildarla birlikte Mardindedir. Altay Miranın Mardine gelmek üzere yola çıktığı ve kaza yaptığı haberini Asmine telefonda söyler. Bunu duyan Asmin yeniden yıkıma uğrar. Fatma, kaza haberini televizyondan öğrenir. Ya Reşat da o kazada varsa, ya ona bir şey olduysa diyerek ağlamaya başlar. Kısa bir süre sonra Reşatın kazada Miranların yanında olmadığı haberi gelir. Fatma rahat bir nefes alır. Maryam sürekli Asmin ve Altay hakkında konuşur. Sürekli huzursuzluk çıkarır. Sonunda tartışırlar, Maryam evi terk eder. Fatma Altayla konuşmaya şirkete gelir. Altay Fatmayı görünce sinirlenir. Fatma buraya içimde büyüyen vicdan azabından kurtulmak için ve bir annenin ahını almamak için geldim der. Başından geçen bütün olayları anlatır. Altaya beni affedin, Asmin hanıma da söyleyin o da affetsin beni der. Asmin babasının mezarını ziyarete gider, Bütün dertlerini döker, rahatlar. Daha sonra da dilek ağacına gider ve kendisiyle Altay için dilek diler… Fatma ile Şahin Sapancadaki eve gelmişlerdir. Hoş vakit geçirirler. Acaba bu ikilinin arasında yeni bir aşk mı başlamaktadır?
Cagla demiş ki;
ya su miran bir ölmedi gitti,bukadar kötü bir insan olamaz ya.. yeter cok cektirdi altay ile Asmine. . artik Fatmaya da aciyorum ya. . ama mükemmel bir Dizi cok seviyorummmm. .

0   0

OYA demiş ki;
bu kacik kafali kotu adam olmedi gitti,, ama cok guzel oyuncu,, Fatma ve bu kisi galiba evlenecekler. HARIKA oyuncular ve yapim Tesekkurler

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler