logo

Ezel 56. Bölüm izle

Özet: Ezel bu akşam saat 22:00`da izleyenleri ile buluşuyor. Ali, doğmamış çocuğunun hayatına kasteden "Kenan Birkan Ekibi"nin peşindedir. Planı yapmış, hedefi seçmiştir bile. Dede olacağından bile yeni haberi olan Ramiz, Ezelle birlikte Aliyi dizginlemeye çalışır. Ancak Ali dinleyecek gibi değildir. Ezelin bir acil durum planı yapması gerekir. Bu planda Tevfike çok iş düşmektedir. Ancak işin içine Şebnem girdiğinde, Tevfik üzerine düşeni yapmakta zorlanacaktır. Ezelin Eyşanla görüştüğünü öğrenen Bade, bu kez çabucak pes etmemeye karar verir. Ancak Eyşan da pes etmeye niyetli değildir. İki kadın sessiz bir savaş ilan ederler. Son gülenin kim olacağıysa aslında Ezelin planına bağlıdır. Ezel iki kadının arasında ne kadar zor bir durumda olduğunu anlamaya başlayacaktır.
erkn demiş ki;
sebnem öl yaaaaaa

0   0

xax demiş ki;
"O yuzden Temmuza ates etmedi Azad" :D

0   0

dora demiş ki;
Tek kelime ile harika idi yine:))) Hele son sahnesi DAYI ile Alinin dialogu cok hostu:))) Hicbir dizi EZELle boy ölcüsemez bu dizinin performansi coooook ayricalikli O yüzden ya, yine ödüller almislar:)) Hepsinin yüreklerine saglikBasarilarinin devami sonsuza dek olsun.EY$AN gibi kenar mahalle ve yankesici kiz nerden nerelere geldi ama karakteri hic degismedi hala ahlak yoksunu vede MUTSUZ...,Cengiz yaninda cantasi gibi duruyarya cook güldüm:))Azad iyi idi, Aliyi hizaya soktu. Kenan ve Cengizin bozulmasina da sevindim.Tevfikte sagduyulu hareket etti.Sebnemede o tokat az..GICIK sey ne olacak

0   0

alparslan demiş ki;
aline saglig admin basarilaririn devamini bekliyoz

0   0

KüRÞaD demiş ki;
verdim gitti :)

0   0

argun demiş ki;
bu tek part da 1. part dan sonrasi sadece reklam 5 bolum var 1 tanesi 1 part dizi geri kalan 4u sitenin reklami bu ne simdi ?

Admin Notu: Ctrl+f5 ile yenilermisiniz.

0   0

selman demiş ki;
İyi geceler. Tek part ne zaman yüklenir admin.. Kolay gelsin bu arada ellerinize sağlık

Admin Notu: Hazırlanıyor birazdan eklenecek

0   0

blabla;o demiş ki;
Mazi Kalbimde Yaradır 3ncü bölüm fragmanı dizinin kendi sitesine baktım aynı fragman işinize yarar. :188.132.178.14datavideos30973097107.mp4 Buradan edinebilirsiniz.

Admin Notu: Teşekkürler, ekledim fragmanlar kategorisine

0   0

Cadi demiş ki;
selam admin benim bi sorum olacak nereye yazcagimi bilemedim o yüzden buraya yazcam artik :) kücük sirlar bugün oynamadimi ???

Admin Notu: Çarşambaya alındı.

0   0

Merve demiş ki;
Ezel ile ilgili değil ama "Mazi Kalbimde Yaradır"ın 3. bölüm fragmanını yayınlamanızı rica ediyorum

Admin Notu: Kaydedemedim kaçırdım maalesef. Bulursam ekliyim.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler