logo

Gönülçelen 40. Bölüm izle

Özet: Hasret gözünü karartıp Cerenle her konuda rekabete girer. Bir süre sonra Ceren, Murat ile yaptıkları bu oyundan vazgeçme noktasına gelir! Öte yandan, Levent ve Hasret arasında bir röportaj sırasında gerilim yaşanır. Hasret mahallesine dönüp kendini ablasının kollarına atar. Levent albüm satışlarının beklediği gibi gitmemesi yüzünden dertlidir ancak bunu Hasrete belli etmez... Hasretin karşısına hiç beklemediği bir anda Bahar çıkar. Ona çok önemli haberler verecektir! Kobra seçimi kaybedeceğini anlayınca son planını dener. Bu plan, mahallede heyecanlı dakikalar yaşanmasına neden olur. Nakiyeni başı gizemli aşığının peşindeyken derde girer.
Aslý demiş ki;
Bu bölümde harikaydı.Ama keşke 8de başlasaydı.

0   0

terane demiş ki;
evet ya evvelki saatde yayımlansın lütfen buralarda (Azerbayca)çok geç oluyo lütfennnnnnnnnn.

0   0

kübra demiş ki;
gönülçelen saat 10 da oynasın o kadar geç oynamasın

0   0

kübra demiş ki;
levent hasrete bagırdıgında muratın hasreti koruması cok hoşuma gitti insan sevdigini korumassa olurmu hiçççççç

0   0

sultan demiş ki;
Muratin bu bölümdeki tavri birazda Cerenin zorlamasiyla eh..dedirtecek gibiydi. Levent hasrete bagirirken Muratin müdahalesi güzeldi. Sevdigini,koruyup,kolamak istemesi hostu. Birde su buzdagi modundan bir ciksa????

0   0

nurten demiş ki;
Monotonluk devam ediyorr. Benim yönetmen arkadasa bir önerim var. Cerenle Hasret birlikte bir PARIS yapsin ve MURATda arkalarindan gitsin ve O güzelim PARISDE ASKINI bir zahmet söze döksunAnladigim kadariyla LEVENT bu isi bittirecek.

0   0

terane demiş ki;
levent hasretin gecmişini begenmiyo kiz da öylece susuyor.eee ne zaman onu sevmediyini söyleyecek levente bence tam zamanı.istemiyosan bitir ya.bence levent kendisi anlayıb geri çekilecektir.o zamana oooo hala şok var

0   0

oguz demiş ki;
nerde bunun devamı :S

0   0

ayse demiş ki;
heyecanla izliyorum co guzel.

0   0

ayse demiş ki;
Vallah ne yalan soyliyim sikilmistim ama yine en basta ki gibi heyancla izliyorum izlemedigim zaman sanki tuba buyukustunu ihanet ediyorum gibi oluyor ama seviyorum da dizinin konusu cok iyi

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler