logo

Lale Devri 20. Bölüm izle

Özet: Yeşim ve Çınar unutulmaz bir gece geçirmektedir. Bütün gece Yeşim ve Çınar’ın yolunu bekleyen Nedret ve İkbal için bu durum, bardağı taşıran son damla olacaktır. Nedret Hala, Çınar’la Zehra’yı birbirlerine aşık edebilmek için planlar yapmaya ve harekete geçmeye karar vermiştir. Oysa Çınar, Yeşim’e olan aşkına çoktan yenilmiştir. Gün doğduğunda Çınar’ı bekleyen tek şey vicdan azabıdır. Çınar, büyük bir yanlışın içinde olduğunu anlar. Yaşananları unutmak, Yeşim’den kaçmak için kendisini işine vermeye karar verecektir. Amcasının teklifini kabul eder. Çınar’ın holdingin başına geçecek olması Reyhan’ı çileden çıkaracaktır. Yeşim’den köşe bucak kaçan Çınar, Nedret Hala’nın kendisi ve Zehra için hazırladığı kumpasın ortasında kalacaktır. Zehra ve Çınar İstanbul’da harika bir gün geçirirler. Bir türlü Çınar’a ulaşamayan Yeşim zor durumdadır. Özcan Zümrüt’e iyice yakınlaşmıştır, yalıya hediye bir tablo göndermiştir. Necip hediyeyi ve Özcan’ı öğrendiğinde Zümrüt’e çok kızar. Necip tarafından kıskanılıyor olmak Zümrüt’ün çok hoşuna gidecektir. Ne yaparsa yapsın Yeşim’den ve ona olan aşkından kaçamayacağını anlayan Çınar, Yeşim’le ilişkilerini imkansız kılabilmek için dönüşü olmayan bir karar vermek üzeredir….
şükran demiş ki;
çooooook güzelllllllllllllllll
30.06.2013 - 18:59
0   0

Haci demiş ki;
Ya neden Lale gitdiki((((((

0   0

ayçin demiş ki;
bence çınar yeşimden uzaklaşabilmek için ewleniyo:)

0   0

suzan demiş ki;
ya bu yeni kiz da nerden cikti simdi eyer cinar bu kizlan evlenirse hic de guzel olmas yesimlen daha iyi oldu filim . bence cinar bu yeni gelen kizlan evlenecek bu arada yesimse heralde hamile kalacak. ve cinarda 2 arda kalacak ve filimde oyle surup gidecek .tahminim odur

0   0

yeþim 3 demiş ki;
yha çına evlenemez taoprakla ya olamaz :D of negüzel sonunda yeşimle çıkçaklar diyordum nerden çıktı bu toprak bu yeni kız gıcık oldu..Yeşimede üzüldüm : Kesinlike Çınaryeşim olmalı :))

0   0

Turane demiş ki;
ya cinar evlenirsen dizinin tadi qalmazki,yesimin sahnsinden musiqi cox gozel.insallah cinar yesimle evlenir,

0   0

maria demiş ki;
ask insani boyle deyisir yesime kalbim cok kotu oldu bakalim toprak gelende neler olcak

0   0

þeyda demiş ki;
bence kesinlikle çınar ne yeşim olmasın çınar toprak girecek diziye ne olur onunla olsun o hepsinden güzel

0   0

Hilal demiş ki;
Admin beklettin bu gece beni he :D Okullar açıllıo Okula qitcem ben izleme şansım yok orda :D buqün olmazsa yarın lur mu kesin bi bilgi yok mu elinde?

Admin Notu: yarına kesin eklenir.

0   0

zara demiş ki;
en büyük admin bizim admin heheee tskler

Admin Notu: :)

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler