logo

Ömre Bedel 65. Bölüm izle

Özet: Duygudan tüm gerçekleri öğrenen Erdem ne yapacağını bilemez bir haldedir. Bildiği tüm doğrular yön değiştirmiştir. Cesur ve Ömür’ün fotoğraflarını bulan Aylin, her şeyin hesabını sormakta kararlıdır. Tayfur’u bulunduğu yere çağıran Cesur, ona korkunç bir sürpriz hazırlamıştır. Etrafına öfke saçan Aylin, hiç beklemediği bir gerçekle yüzleşecektir. Erdem’in her şeyi bildiğine emin olan Cesur, Ömür’ü iyice köşeye sıkıştıracaktır. Can’ın iyileşmesi için gün sayan Ömür, hayatı ile ilgili önemli kararlar alacaktır.
dani demiş ki;
BEN BULGARIM. TURKCE OGRENIYIRUM. CESURUN ASKI BENZERSIZDIR. GERCEKTEN ASK. INANINIZ BANA

0   0

turane demiş ki;
ya konuyu nerden nereye getirdiniz,rusyadan yazan insanin saxsiyetine toxunma, yazidiqini oxusan anlayarsan neden bahs ediyorum.

0   0

sevval demiş ki;
Leyla Arkadas, cok haklisin.Bos-bos konususuyorlar.Ben "CESURA SANS TANINSIN "cümlesine cok öfkelendim.Bana göre bu TECAVÜZCÜYE" hosgörüdür. Ve bunu affetmem.Ayrica Dizi mizi insanlarin yorumlarinda Ülkenin bu konuya yaklasilimin haritasi ciziliyor veya nabzi ölcülüyorEvet yine Leylanin belirttigi gibi yasayanin ACIsi bir ömür boyu devam eder ve yasamayan bilmez.Ancak EMPATI diye bir durum var.Tavsiye edilir. Hic olmazsa 3-4 saniye EMPATI yapin.RUSIYA, Evet biliyorum senin yorumlarini sende karsiydin

0   0

turane demiş ki;
ya bende tecavuze qarsiyim hemde cox,yeni kanunda cox sevindim,amma siz benim ne demek istediyimi anlamadiniz,erdem omuru dinlemeden sucladi,

0   0

turane demiş ki;
ya arkadaslar evet ben azeriyim amma rusiyada yasiyorum, ver her kesden ozur dilerim, dusuncelerim ucun amma,sibel ve sevval konusmalariniza biraz dikkat ederseniz iyi olur, unutmayinki bu bir dizi,

0   0

leyla demiş ki;
Butun bunlari yasamayanlar, bos-bos konusuyorlar,yasayan anlar.Ne yani,Cesur Omure asik,Cesur Omurun ablasiyla bile mecburen evlendi, o da onu hic sevmiyordu, ona gore duyununden evvel oz sevgilisiyle oldu,sonra da Cesur onu vurdu,sonra toreymis Omurle evlenmeliymis,Omur onun neyini sevsin, ablasinin,babasinin katilinimi?Kim ki,Cesuru seviyor,onu hakli biliyor,ne deyim,Omurun yasadiklarinin aynisini yasasin.Erdem hala Omuru seviyor,boyle seyler zaman aliyor,kolay-kolat af edilmiyor.Hic bir olkede tecaviz af edilmiyor,lutfen halaki Azeriler asla.

0   0

rusiyadan demiş ki;
arkadaslar lutfen yorumunuza dikkat edin.bende rusyada yasayan azeriyim.eyer dikkatla baksaniz ben birinci karsi cikmisam turanenin yazdiqina.sizde sibel xanim dikkatli olun burda sizin diziyi izleyirik.bizde oralar da asla baqislanilmaz seyler bunlar bir turaneye qore karisdirmayin hamini.her kesin oz fikri var.ve benim ucun azeri-turk yok biz ikimizde bir milletik ve ben turk filmlerin cok seviyorum.

0   0

SIRMA demiş ki;
Arkadaslar bosverin,, yormayin kendinizi.. RUSYADA yasiyormus Orada kanunlar farklidir ve Kadinlarida farkli düsüncelere sahipler demekki

0   0

sevval demiş ki;
Teranemi yoksa Dürdanemisin..., senin tenkidine asla saygi duyulmaz Zira bir TECAVÜZcüyü savunana asla saygi duyulmaz..Arkadaslar hakli Cesur Ömürü sevmiyordu cok sonradan asik oldu. o sadece KURBAN Ömürün Ablasinin intikamini almak icin yapti..Illa TECAVÜZ etmesimi gerekiyordu?? Onu Ailesi bile disladiSonra bu Adam azili Katil nasil böyle bir insani savunursunuz??Sizlerin yazdiklari sadece bos...hatta SOAP..hatta bla-bla-bla:)))Ayrica cikacak yeni Kanuna bende cok sevindim:)) Sen burada yasamadigina göre seni pek irgalamaz degilmi???

0   0

sibel demiş ki;
Turane, ferhat ve sizin gibi düsünenlerdende ben nefret ediyorum....turane türkcene bakilirsa galiba Azerisin? Peki siziN oralarda öylemi oluyor?Yani TECAVÜZÜN agir cezasi yokmu?Yani senin basina gelse evlenirsin öylemi?Sen ya diziyi türkcenin KIT olmasindan anlamiyorsun yada TECAVÜZÜN ne anlama geldigini??? bilmiyorsun yada Diziyi bastan beri seyretmedin.Yoksa ÖMÜR CESURA sans versin diye zirvalamazdin.Ferhat sana gelince biz CESUR GIBI patlak gözlü(gözünün beyazi siyahindan daha fazla) gibi ahlak yoksunlarina rüyamizda bile yer vermeyiz.Kim isterse onun olsun.Ama Ömüre yaptigini aynisini sizlere yapsin. Belki o zaman CESURA sans verilsinmi verilmesinmi? anlarsiniz.Sizler onu cok seviyorsunuz ya:)))))))))))))))))))))))))

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler