logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Fatmagülün Suçu Ne 20. Bölüm izle

Özet: Kerim’e karşı olan öfkesi giderek zayıfladıkça, kendisine ihanet ettiğini düşünen Fatmagül, bu yeni durumla Kerim’in canını acıtarak baş ediyor. Mustafa inanmak istediği gerçeklerin koca bir yalandan ibaret olduğunu, en nefret ettiği kişiden, Kerim’den öğrenir. Artık suçlular da, gerçekler de ortadadır. Kerim ise Mustafa karşısında, Fatmagül’ü korumak için kendi hayatını bile gözden çıkarır. Kerim’in hayatından endişe eden Ebe Nine, tüm engellemelere rağmen gider. Ebe Nine’nin iddiaları kafaları karıştıracak kadar ciddidir. Kerim’in Mustafa’ya gerçekleri itiraf ettiği öğrenildiğinde, başta Fatmagül olmak üzere, herkes korku ve telaşı aynı anda yaşar. Son gelişmelerden habersiz olan Reşat Yaşaran’ın, Kerim ve Fatmagül’e karşı planları kendi felaketiyle sonuçlanır. Mustafa’nın öfkesinin hedefi Selim olur. Adaletin yerini bulmasını isteyen Ebe Nine mücadelesini sürdürür. Fatmagül de hayatı ile ilgili kararları artık kendi vermek ister. Kerim’e karşı olan öfkesi giderek zayıfladıkça, kendisine ihanet ettiğini düşünen Fatmagül, bu yeni durumla Kerim’in canını acıtarak baş eder. Fatmagül’ün hayatının en karanlık anı, şimdi Reşat Yaşaran ile Mustafa arasında yeni bir pazarlığın konusudur. Mustafa kaderini değiştirecek tercihini yaptığında, Fatmagül’le karşı karşıya gelecektir.
zaur demiş ki;
cok sevdim diziyi kerimin kisiliyi ene cekilmis

0   0

Nesim demiş ki;
ya ebenineye cok acioom yaaa kadincaaz cok iyi kalpli ve cok üzülüyo. fatmagülle kerem artik bariscaaklar mustafa fatmagüle ben sana yaramam kerim seni seviyo sana iyi sanslar diip gitcek.

0   0

büþra kübra demiş ki;
mustafa resmen satıldı... asuyla sevgili oldu.. ve utanmadan fatmagülün karsısına cıkıo hic utanma yokmu bu adamda... ama fatmagül artık kerimi seviyoo...ama kendine daha söyleyemioo... umarım yeni bölümlerdee askk baslarr..

0   0

Berk demiş ki;
Adminim Ellerine Sağlık Bu Site Mükemmel (:

0   0

zeynep demiş ki;
Bu mumin gibi adamlardan korkular valla, her seye süper bir yalan ,uydurmayi biliyor ,,Mustafada iyice kof cikti ,,madem adam temizlemeye gidicek ,,4 kisiden birini bile dogru dürüst vuramadi,, nede gercekleri söyletirdi birde suclu cikti ,,iyice suyu cikmaya basladi dizinin

0   0

semihnet demiş ki;
admin partlar neden açılmıyo sorunmu var

Admin Notu: Herhangi bir sorun yok partlar açılmakta, tekrar deneyin.

0   0

nuran demiş ki;
Mustafa tam serefsizmis, gercek hayattada bu serefsizlerden cok aramizdasatilik mustafa

0   0

hhh demiş ki;
süper bi dizi yaa her bölüm iyice muhteşemleşiyoo

0   0

magistr_88 demiş ki;
salam hamiya men azeriyem bu dizi dogrudan da cox superdir he kerim de superdir hegigetenn.super yaa)))))))))))))haminiz da sag oluz)))))))))

0   0

aynur demiş ki;
ilk sahnelerde kerimin gözlerine zoom yapmışlarya eridim resmen Kerimin sinirli anlarındaki o naif o cool hali beni bitiriyo

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler