logo

Bitmeyen Şarkı 18. Bölüm izle

Özet: Servet Ferayenin Toprakı kaçırdığını ve Toprakın biyolojik annesi olduğunu öğrenerek şok geçirir. Necip, Ferayenin Servetten intikam almak için bu yola başvurduğunu ağzından kaçır ve Servetin Feraye ile ilişkisini açıklamak zorunda kalır. Kevser sinir krizi geçirir. Artık Servetle evli kalmaları mümkün değildir. Zahide duruma el koyar. Her şeyi bir kenara bırakıp, Ferayeyi bulmaları şarttır. Aksi takdirde Toprakın evlatlık olduğunu Kadir Efenin öğrenmesi hepsinin sonu olacaktır. Feraye ise oğlu ile İstanbulda gezmekte, birlikte harika bir tatil geçirdiklerini sanan Toprakla hasret gidermektedir. Bir yandan avukatıyla görüşür, dava açmaya hazırlanır. Yaman kaçırılma haberini öğrenince büyük bir öfkeyle Servet ve Kevserin peşinden annesi ile birlikte İstanbula doğru yola çıkar. Esas problem Kadir Ağa kaçırılma olayını duyup beline silahını takıp peşlerinden yola çıkınca başlayacaktır.
seval yayintas demiş ki;
Tek bildigim ...insana en buyuk dusmani ANA dogururmus. su kardesin kiskancliktan dolayi yaptigi adilige bakin.??? Gunumuzde boyle adi sahsiyetlerden cok var.

0   0

burcu demiş ki;
selmayı oynayan kisimi değismis banamı öyle geldı

0   0

muzaffer demiş ki;
Ben bu 2 Ailenin tüm bireylerinin karakterlerini hic sevmedim.Ne büyükler(ZAHIDE;SIRMA,KADIR)ne Servet ve karisi ne kardesler;ne Necip ne Mesut ve nede Selma veya Dilara ve nede hizmetciler:((((((( yegane iyi niyetli TOPRAK ve BEYZA vede pirlanta kalpli cilikes FERAYE nedir bu ??Türk Aile yapisi bu derecemi pamuk ipligine baglanmis ve basitmii???Ayrica Anneler be Babalar ogullarina kizlarina neden bu kadar bagrip cagirp hakaret ediyorler ve dövmekten beter ediyorlar???Hatta dövüyorlar bile Olurmu böyle sey?? o yasta yasini basini almis insanlar olmus onlar Dövülürmü hic??HANI AILE ICI SIDDETE SON SLOGANLARI?? ayrica Genelev Kadini olsa dahi olsa meslegine hakaret edilmemesi gerekirken BAR Sarkicicisina nasil hakaret ediliyorVe Dizinin ana temasida bu. Bence bu hakaret ve rencideler daha fazla uzatilmasin Buna DISKRIMINE denilir rassismus gibiTipki siyahlara ve baska kültür ve dinden insanlara(ETNIK GRUPLARA) asagiligi gibi Hatta burda VURUN KAHPEYE veya ALEXIS ZORBAS(Anthony Quinn oynamisti)ta biraz esinlenmis Herneyse ben bu kisimlari üzülerek ama sonunu merak ederk izliyorum.Insallah ya Senaristler yada yazar tüm contra insanlara FERAYEnin iyi kalbi sayesinde DERS verdirir Saygilar

0   0

ahmet demiş ki;
Selma Mesut aşkı daha çok işlenmeli yanii

0   0

Fidan demiş ki;
Servet kevserin söyledigi gibi;cok igrenc bir yaratik....Necipte tiynetsiz....

0   0

angel demiş ki;
dizi her hafa dahada guzel ve heycanli oluyoronumuzdeki hafayi heycan ve sabirsizlikla bekliyorum

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler