logo

Arka Sokaklar 185. Bölüm izle

Özet: Tunç, Rıza Babalar’da babasının gelmesini beklemektedir. Tunç, babasıyla ilgili, Rıza’ya öyle sorular sorar ki, Rıza ne cevap vereceğini bilemez. Mesut ve Sinan, Azim’le adamı Sekban’ı alıp İstanbul’a koruma evine getirirler. Mürsel, Kahtalı’yı Azim’lerin peşine takmış ve öldürmesini emretmiştir. Mesut gece nöbetindeyken evin etrafında birileri olduğunu fark eder ve hemen evi boşaltmaya çalışır. Evde bir casus olduğu anlaşılır. Bu casusta Azim’in en güvendiği adamı Sekban’dır. Her şey gittikçe daha tehlikeli olmaya başlar. Mesut ve Sinan, Azim’i de alıp bir kulübeye sığınırlar. Karşılıklı çatışma başlar. Ancak Kahtalı ve adamları çok kalabalıktır. Mesut ve Sinan iyice köşeye sıkışmıştır. Sinan’ın da yedek mermisi kalmayınca her şey çok zorlaşır. Hüsnü, Suat’la beraber alışverişe çıkar. Elleri kolları dolu yürüyemeyecek hale gelirler. Metin ile Tekin’in kursta olduğunu sanarken, yolda karşı karşıya gelirler. Hüsnü, “oğlum ne işiniz var burada sizin kursta olmanız gerekmiyor mu?” dediğinde, çocukların cevabı “sıkıldık baba, kurs bizi sarmıyor” olur. Hüsnü o anda yıkılır. Çünkü o kursun parasının ne şartlarda ödendiğini çocuklar bilmemektedir.
Yayınlandı: 03/10/2017
gülsah keserci demiş ki;
en güzel polis dizisi cok basarili tam bir gercek polis olmus gibi basi dizi lerde de polis var ama arka sokaklarin yerini polis olarak kimse tutamaz

0   0

cemre demiş ki;
Ben bu dizinin hayranıyım en çokta sinan , zeynep, hüsnü , muurat, ali,raıza komser ve mesut komser karakterlerini çk seviyorum dizininn aşlığıyım hepinizi çk seviyorum..:)))

0   0

Hazal Beren demiş ki;
Ben bu Diziyi cok seviyrm Tertemiz qüzel yenikliklerle dolu bir dizi bu ARKA SOKAKLAR SENI SEVIYRM (L)

0   0

erhan demiş ki;
gamze özçelik yeni diziye başlıyormuş.böylelikle diziye dönme şansı kalmadı maalesef

0   0

onur demiş ki;
tek part ne zaman yüklenecek

Admin Notu: Gelecek ilerleyen saatlerde.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler