logo

Yersiz Yurtsuz 6. Bölüm izle

Özet: Bu her şeyden önce bir baba kız hikayesi... Baba sevgisinin bir genç kızın hayatını nasıl değiştirdiğinin hikayesi. Taş ustası Emrullah ile kızı Sunanın insanın içini burkan hikayesi...

Yersiz Yurtsuz da konak yok. Konakların Aşağıdakiler -Yukarıdakiler şeklinde yaşayan ahalisi yok. Ağa yok. Ağa karıları, metresleri yok. 4x4 arazi araçları yok. Traktör römorkunda işe giden kadın ve erkekler var. Tecavüz yok. Kendilerini birbirlerine emanet eden sevgililer var. Aşkın altında kalan, aşka inanmayan erkekler var. Kaderine razı olmayı aşk sayan kadınlar var. Aşkın her yerde -dağın başındaki o köyde bile- aşk olduğunu kanıtlayan kadınlar var. İnşaat Mühendisi Hüseyin ile baraj göllerinde dalgıçlık yapan İshakın cahil bir kızın güzelliğinde nasıl yandıklarının hikayesi var. Özetle:

Bu kimsesizlerin, kimliksizlerin hikayesi. Savrulmuşların, yolunu kaybettiğini fark edip, yeni bir yol arayanların... bu, hayata hiç hazırlanamayanların... bu her şeye provasız yakalananların, ağzı birkaç kez yananların, bu sığınmak için yürekten söylenmiş tek bir sözcük arayanların hikayesi: Yersiz Yurtsuz!
Bu dizi için yorum yapılmamış. Hemen alttaki formu doldur ve ilk yorumu sen gönder!
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler