logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Kavak Yelleri 141. Bölüm izle

Özet: Aslı, Saliha ile konuşmasından Efe’ye dair önemli bir gerçeği öğrenir. Aslı’nın Efe’ye dair kafası karışıktır ve onun kendisi hakkında ne düşündüğünü merak etmektedir. Aslı, orijinal adama bir oyunu hazırlar. Aslı, Efe’ye İstanbul’dan ayrılacağını söyler. Efe, onun kalması için birçok yol dener. Acaba Efe, başarılı olabilecek mi? Efe ve Aslı, Atakan ile Su’yu barıştırmak isterken kendileri yakınlaşırlar. Efe, bu yakınlaşmadan korkar. Aslı ise Efe’nin gelgitlerinden rahatsız olur ve Efe’ye bir ders vermeye karar verir. Lerzan’ın güvenini kazanan Mine’nin, Bonema’daki sorumlulukları artık daha fazladır. Deniz ise boğazına bıçak dayayan kızdan intikam almaya kalkar. Fotoğraf çekimleri için model arayan ajans bu kızı beğenince Deniz, kızın peşinde koşturmak zorunda kalır. Deniz’in işi zor olacağa benzemektedir. Mine, ameliyat olmaya gider ama o anda hiç beklemediği bir haber alır. Efe’nin hastalığı nükseder. Aslı, Efe’yi merak eder. Efe’nin söyledikleri karşısında Aslı neye uğradığını şaşırır.
simaokby demiş ki;
sana tamamen katılıyorum FERDA :) Gercekten dogruyu söylüyorsun . Tam benim anlatmak istediklerim her seferinde yazdıgım fakat engele takılarak yollayamadıklarımı sen yazıya dökmüşsün :) Mucizeler serisi bencede

0   0

bulut demiş ki;
)

0   0

buse demiş ki;
yaaaa inşlah denizle mine bu blmde brşlar yaaaaaa y

0   0

elif demiş ki;
yaaaaa şükür mine hamileeeee deniz öğrnsn minenin hmle oydğunu brşsnlar artk yaaaa bu blmde nnnn olr yaaa

0   0

ferda demiş ki;
PES.. dogrusu ASLIda amma yürek var. Daha düne kadar Güvene agliyordu.Simdi Efenin dibinden ayrilmadi UHU gibi yapisti.EFEde cok güzel konustu.Ama gercek degil galiba.Benim anlamadigim hastaligini neden sakliyor? Ve Ailesine neden söylemiyor???? Bu bir DIZI nasil olsa Ölenler geri dönüyor Delik desik kursunlananlar komadan cikip kurtulurlar Kanserliler hep iyilesir 5 seneden önce (zira kanserde min. 5 ila 10 yilin gecmesi beklenir.Dizilerde 1 ay sonra her kanserli iyilesir)KISIRLARin birdenbire cocugu olur Veya Rahiminden rahatsizlar ameliyatla alinmasi gerekenlerin hamile kalmasi gibi:))DIZILERin diger adida MUCIZELER SERISI:))))

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler