logo

Arka Sokaklar 180. Bölüm izle

Özet: Altan özel harekatta görevlidir ve Mesut’un da devresidir. Güneydoğu’da ki görevini tamamlamıştır ve İstanbul’a eşi ile oğlunun yanına dönmek için sabırsızlanmaktadır. Altan’ın karısı Yasemin çöp atmak için kapıya çıkar ve üst kattan gelen sesleri duyar. Üst daireye giren Nusret ve Cemal adlı hırsızlar, kadını fark edince eve sokup susturmaya çalışırlar. Yasemin ve Polat’ı bağlayıp, evde ne kadar kıymetli eşya varsa alırlar. Sonrasında Nusret, Yasemin’e tecavüz edip öldürür. Görgü tanığı kalmaması için Polat’ı öldürmek de Cemal’e düşer. Altan’a bu haberi vermek ise Mesut’a kalır. İşin en zor ve en acısı da budur. Rıza Baba ve ekip, Yasemin ve Polat’a bu caniliği yapanların peşine düşer. Altan da, ekipten habersiz Nusret ve Cemal’i bulup öldürmenin peşindedir. Metin, Pelin’e gereksiz kıskançlık yapınca kız ayrılamaya karar verir. Metin kendini affettirmek için çiçek alıp gider ama o çiçekleri de kafasına yer. Metin son çareyi Pelin’in kapısına yazılar yazıp, ateş yakıp orada oturmakta bulur. Ama buda işe yaramayacaktır.
Yayınlandı: 03/10/2017
Hakan demiş ki;
Tıklayınız efenim sağlıklı bir site için günde 1 kere beğendiğiniz sitedeki reklamlara tıklayın adminlere destek olunuz :) aşılamak lazım bizim millete bunu.Hadi baba Allah razı olsun.

0   0

hakan demiş ki;
bende adaşım gıbı her reklamı tıklıyorum emeye saygı sıtemız hep devamlılığını surdursun bıyeden gelır lazım :)

0   0

Hakan demiş ki;
admin baba tek partı bekliyorum sabırsızlıkla, reklamlarada pata küte saldırıyorum :)

Admin Notu: pata küte saldırma,hergün 1 er tane saldır :)

0   0

sino demiş ki;
tek part kaca dogru eklenir gece yarisi deme artik :D

Admin Notu: gelmek üzere hazırlanıyor.

0   0

sino demiş ki;
admin sana iki soru birden Karadaglar ve Arka sokalar tahmine saat kacta eklenir istersen yanitlarsin ama sevinirim cünkü gec olmadan izlemek istiyorum simdikten sana tesekürler ve bize sundugun bu hizmetede tesekürler

0   0

yücel demiş ki;
sölicelik laf yok mükemmlsiniz:D:D:D:D

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler