logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Fatmagülün Suçu Ne 8. Bölüm izle

Özet: Bir yanda Mustafa’nın intikamını almaya kararlı adımları, diğer yanda da Fatmagül’ün nefreti, Kerim’i yurt dışına bir an önce gitmek için harekete geçirir. Yasak ilişkisinin Erdoğan tarafından öğrenilmesinin şokunu yaşayan Reşat Yaşaran köşeye sıkıştırmıştır. Öfkesi her dakika biraz daha bilenen Erdoğan tüm kartlarını açıkça oynarken, Reşat Yaşaran beklemediği bir tehditle karşı karşıya kalır. Mustafa’nın şirkette çalışması Selim için de tehlikedir. Mustafa, Selim’in de peşindedir. Mustafa’yı tam anlamıyla ikna edemediğini fark eden Münir, Yaşaranlar’ın üstündeki tüm şüpheleri kaldırmak için yeni bir oyun oynar. Bu oyunun hedefi Kerim’dir. Kendi kaderine razı olmaktan başka seçeneği olmadığını kabullenen Fatmagül ise Mustafa’nın kaderini değiştirebilmek için bir şeyler yapmaya kararlıdır. Olaylar üstündeki kontrolünü kaybetmek istemeyen Münir, kendisini takip eden bir çift gözden habersiz, Mukaddes ve Rahmi’yle bir araya gelir. Bu buluşmanın araladığı kapıda gerçeklerin izi sürülürken, Fatmagül sürpriz bir ziyaretçi ile karşı karşıya kalır.
toprak demiş ki;
hastasıyım kerimin ya çok yakışıklı....

0   0

özlem_yk demiş ki;
SU DIZILER HEP HEYCANLI YERDE BITERDE; BIR SONRAKI BÖLÜMÜN BASINDA HIC BIRSEY CIKMAZ YA :(

0   0

suna demiş ki;
Bence sapiklar rahat biraksa herkez nereye ne saatte gitmek istedigine karar verse. Yani erkeklerin bayanlara bir tehdidi bence bu. Eger sokaga cikarsaniz size tecavuz ederiz, baska bir sey beklenemez.

0   0

yeserenumut demiş ki;
Vayy be azmis yengeye bak kerimi dus alirken gozetliyor :))

0   0

Gunel demiş ki;
Heyatda bunda beter seyler olur.Bu nedirki,onlarin yaninda.Mence dizi superdi Beren cox gozel oynuyur.izlemeye davam edek gorek ne olacaq irelide.)))

0   0

gokhan demiş ki;
kerim e yazik ya valla olanin hic sucuyok ama arkadas kur bani bence fatmagul suclu ne isi var orda gece gece oh olsun bihter kilikli kari

0   0

esma demiş ki;
fatmagül cok itici bir kiz

0   0

ZaryoP demiş ki;
Galiba Kerim ile Fatmagul asık olacaklar.Oyle olursa guzel olurdu Saol Admin Gene Harikasin..Dİzini adi Kerimin Sucu Ne? OlmalixD

0   0

eda demiş ki;
sayin berkay haklisiniz ; fatmagulun yengesi karakteride olmasa ne seyredecegiz bilmiyorum, bence konu bulamiyorlar. sinema olsa daha iyi olurdu. bi kerede biterdi bu iskence demi.

0   0

Berkay demiş ki;
Bence film olduğu yerde dönüyor hiç ilerlemiyor çoktan sıkmaya başladı

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler