logo

Çakıl Taşları 14. Bölüm izle

Özet: Polisler Ekrem’i karakola götürür, tüm itirazlara rağmen nezarethaneye atarlar. Nisanur “daha kötü ne olabilir” diye düşünürken cevabı karşısında bulur. Yıllardır görmediği babası elleri kelepçeli halde karakola getirilmiştir. Kader ağlarını adli yollardan örmüştür. Ekrem ve öldü sandığı babası şimdi aynı çatı altındadır. Ayçin’in derslere katılma yasağına daha fazla dayanamayan Cenker gaza gelir. Aklı sıra Ayçin’le birlikte gidip Melih amcayla konuşacak ve onu ikna edeceklerdir. Bu cesur girişimin neticesinde Cenker’i Melih’in elinden zor alırlar. Fakat deli Naile duruma el koyar ve Melih’in üstüne kabus gibi çöker. Nisanur ve Neşet’e haksızlık yaptığını anlayan Ekrem hatasını telafi etmek ister. Ortalığı Zeynep’in karıştırdığını öğrenir. Diğer yandan Zeynep Ekrem’e karşı hislerinin değiştiğini fark eder. Şimdi Ekrem ve Zeynep’i büyük bir hesaplaşma beklemektedir. Ekrem’in oğlu olduğunu öğrenen Yusuf onu tekrar görebilmek için mahalleye dadanır. Ancak bu, ne Nisanur’un ne de Süleyman’ın hiç hoşuna gitmeyecektir.
tatli anne demiş ki;
yazilan sorular beni cok eglendiriyor.zavalli admin nasil yetisiyorsun bu sorularin cevaplarina sitede kac dizi oynuyor her biri sacma sorularla vaktini bosuna harciyor . yazik sana

0   0

Rumeysaaa. demiş ki;
Cok guzel bir dizi bayiliyorum bu diziye. Cok soal admin heb bu siteye koydun icin cunku yurtdisinda fox yok. Hic fox yok buralarda bakamiyoruz. Cok soal ya

0   0

lara demiş ki;
neden part 4 yok daha

Admin Notu: eklendi.

0   0

melis demiş ki;
admin bu part lar izlenmiyor neden acaba

Admin Notu: sorun nedir ?

0   0

lara demiş ki;
admin birsey sorcam, saat kacta yuklersin bu diziyi, cunku pilanimi ona gore yapcamda, ondan. sagol admincim

0   0

kemal demiş ki;
çakıl taslarını tek part olarak koyamıyormusunuz ve neden cok dusuk ses verıyor 5+1 ses sistemi var sesi az cıkıyo

0   0

baþak demiş ki;
neen hala tek part dahi eklenmedi çok merak ediyoruz ama lütfen her hafta bu dizi geç ekleniyor:(

0   0

Mehmet demiş ki;
Dizi nezaman eklenir acaba? 23.00den önce eklenmeyecekse beklemeyelim...

0   0

melis demiş ki;
admin peki ne zaman koymaya başlarsınız çakıl taşlarını ona göre izlicem de

Admin Notu: ekleniyor arkadaşlar.

0   0

Betuss demiş ki;
admin bi soru sorcam bu dizi artik persembemi oynuyo ve bugun koyarmisiniz?? Bide bu diziyle alakali deyil ama sorun deyilse Ezel dizisinde oynayan Kenan Imirzalioglu yeni bi dizide oynayacakmis Ingiliz Kemal diye .. Nezaman baslar ve bu dizi baslarsa Ezele nolcak bitcekmi?

Admin Notu: çakıl taşları artık perşembe,ingiliz kemalde seneye gelecek sezonda sanırım,bu yılda zaten ezel son sezon olması gerekiyor.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler