logo

Önce Vatan 1. Bölüm izle

Özet: Askeri hemşirelerin kura töreni… Herkes nefesini tutmuş nereye tayin olacağını beklemektedir… Kura sırası hemşire Aylin’e (Melisa Sözen) gelir. Tayin yeri “Şırnak”tır… Arkadaşları Aylin’i teselli ederken, onun yüzündeki gülümsemeyi fark etmezler bile. Doktor Oğuz (Umut Kurt) acemi birliğinin ardından, kalan görev süresini “Şırnak Asker Hastanesi”nde tamamlayacaktır. Onun için sorun Şırnak’a gitmekten çok, geride bıraktıklarıdır. Annesi ve kız kardeşi… Şırnak Asker Hastanesi… Hep o seslerin kesilmesini bekler. Çatışma seslerinin… Ambulanslar hastane avlusunu doldurur. İçerisinde; Askerler… Siviller… Teröristler… Herkesin ölümden bahsettiği bu yerde, başhekiminden hastabakıcısına tek bir hedef için didinir dururlar. “Yaşatmak”… Metin Yüzbaşı’nın (Serhat Tutumluer) tek bir amacı vardır. Ona emanet edilen askerlerden birini bile, Şırnak Asker Hastanesine göndermeden ailesine teslim edebilmek. Ancak Metin de öğrenecektir. İnsanlar her zaman amaçlarına ulaşamaz.
deniz demiş ki;
diziyi tekrar yuklemeniz mumkunmudur acaba tsklerr

0   0

Ersin Atlý demiş ki;
Ben bu diziyi başından izlememişti,ortalarından bi yerden başladım ama beni çok sardı ve bitti dizi şimdi başa döndüm ve tekrar izleyecem ta baştan hepsini,kaç defa ağladım izlerken bilmiyorum tuaftır haklıyada ağladım haksızada ve bundan hepimizin alması gereken, öğrenmaemiz gereken çok şey var.Bu vatan bizim bu dizide anlatılan herkes bizim insanımız iyisiyle kötüsüyle,aslında kötü kötü değil sadece şartların başka bir yola yönlendirdiği bizim insanımız yaptıkları yanlış da olsa onlarda bizlerden birileri, aslında en büyük düşmanız tek sadece ve sadece tek birşey o da cehalet.Dizi çok güzel olmuş emeği geçenlerin eline ve gönlüne salık.

0   0

MrSafak demiş ki;
4. Part iki playerda da çalışmıyor Yenileyebilir misiniz?

Admin Notu: Kontrol ettim çalışıyor. Önbellek ve çerezlerinizi temizleyip tekrar deneyin.

0   0

ali demiş ki;
aslında filimin içeriyi çok güzel ama butip filim ve dizi lerde daha önceden çogu filimde dizide oynayım şaklabanlık yapan oyuncuların buşekilde dizilerde oynaması hiç hoş olmuyo çunku oyuncunun oynadıgı karakterler şaklabanlık komik yılışık diziler olunca dizide bir ciddiyet olmuyor bilinmeyen karakterler olunca filim daha heyecanlı ve anlamlı oluyor bu filim dutmaz tutsada ciddi olmaz

0   0

mmt demiş ki;
ne adisi ne şehri kötülemesi tamamen gerçek değilmi ? şırnağın terör yuwası oldugu dışardan o şehre giren her insan için tehlikeli olduğu dağdaki çatışmalar şehrin göbeğindeki bölücü atışmalar yalanmı bunlar gerçekleri anlatan herşeyi yayından kaldıralım o zaman terör örgütünün istedikleri olsun o zaman hep ülkeyi bölmek istedikleride yalan zaten bunların hepsi uydurma zaten saygı duymak gerekirken sölediklerine bak ..

0   0

Engin demiş ki;
dizi yeni olduğundan izlenme sayısı biraz düşük ama komedi dükkanından daha fazla izlenmiş komedi dükkanı gayet güzelken böyle güzel bir dizinin çözünürlüğünün düşük olması mantıksız.İlerleyen zamanlarda en popüler dizi olacağından eminim.

0   0

Engin demiş ki;
bu çözünürlük düzeyini değiştirme gibi bi şansınız yokmu hep böyle kötümü olcak?

Admin Notu: Popüler dizilerde yüksek tutuyoruz ama hazırlaması daha uzun sürüyor. O yüzden şimdilik pek izlenmeyen dizilerde bunu uyguluyoruz

0   0

gönül demiş ki;
görüntü kalitesinde bir sorun mu var benim bağlantımda mı anlayamadım başka diziler gayet net ve güzel izleniyor bu dizi izlerken görüntü bulanıklaşıyo kayıyor :

Admin Notu: Bunun çözünürlüğü 512x384 ondan kaynaklıdır.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler