logo

Çakıl Taşları 12. Bölüm izle

Özet: Zeynep’in bir hayali gerçek olur ve babasının derslerine katılmaya hak kazanır. Ancak bu durum diğerlerinin hiç de hoşuna gitmez. Daha ilk günden Sevil’le didişmeye başlar. Derse de uyum sağlayamaz. Ancak, insan canlısı Ekrem kıza bir şans vermekten yanadır. Kazadan sonra Naile bambaşka bir kadın olur. Kırılmadık pot , devrilmedik çam bırakmaz. Ancak bu durum Ayçin’le Cenker’in işini kolaylaştıracaktır. Kızının Neşet’e sevdalandığından artık emin olan Hüsna, Nisanur’u bu kör kuyudan çekip çıkarmak için plan yapar. Süleyman Efendi’yi devreye sokarak Neşet ve Müge’yi yemeğe çağırtır. Amacı evlilikleri sallantıda olan çifti birbirine tutkalla yapıştırmaktır. Zeynep çocukları daha yakından tanımak ve kendini affettirmek için evindeki partiye davet eder. Ayçin ve Sevil , kuzularını kurtlar sofrasına salmamak için soluğu Zeynep’in evinde alır. Ancak parti çığırından çıkar, eve dönüş hepsi için çetrefilli olacaktır.
galatasaray demiş ki;
selamm sitenize diyecek birşey varsa oda tbk etmektir ama bu 2 gündür ne işse donma var ve acmıyo bölumlerı acaba cok kişi giriyoda ondan mı neyden :D

0   0

semsettin demiş ki;
goruntu kalitesi cok dusuk admin

Admin Notu: HQ Eklendi.

0   0

aybala demiş ki;
gerçekten çok güzel bir site her keze teşekkür ediyorum ellerine sağlık valla... ama ben bugün hiç bir diziyi izleyemedim her şeyi kontol ettim hiç bir sorun yok aceba sitede bir sorun olabilirmi ? bi kontrol edebilirmisiniz ?

0   0

Tunay demiş ki;
Merhaba benim bu dizide en cox sevdiyim karekter Ekrem coook komik bir kisilik.

0   1

hayriye demiş ki;
tamam teşekkür edrim ben sorunu mu giderdim ... diğer dizileride bekliyorum ama tam olarak bi zahmet : ) ) )

0   0

hyry demiş ki;
admin arkadaşım bi de benim soruma cevap verirmisin ? neden hiç bir dizi tam değil ve kesik kesik ? lütfen kontröl edermisiniz ? özellikle kavak yelleri ve çakıl taşları dizisin de çok takılıyor iki haftadır hiç doğru düzgün izleyemiyorum.. şey son bi sorum daha olacak aşkın peşin de ve kınalı kar dizilerini neden eklemiyorsunuz bi sorun mu var ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? beni bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

Admin Notu: kesilme sorunları internet bağlantıları ve upload ettiğimiz sunucularla kaynaklı geçici bir sorundur.diğer dizileri de kayıtlara ulaştıkca ekliyoruz.

0   0

lale demiş ki;
cok guzel bir bolumdu ama cuma gunu dizi trafiginde telef olacak gibi-umarim olmaz

0   0

sarah demiş ki;
merhaba, cok sabirsizim :) iki haftadir bugunu bekliyorum.ama tam saat kacta yuklenir? soylermisiniz lutfen? thanks

Admin Notu: dizi başlasın 15 dk sonra gelir.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler