logo

Elde Var Hayat 8. Bölüm izle

Özet: Elde Var Hayat dizisinde bu hafta; Gonca, Bahar’ın emaneti olan bileziği iade etmek üzere Kenan’ın evine geldiği gece, Selim ve Sedef’in, bahçede yaptıkları tartışmaya şahit olmuş, ve bu tartışma sırasında Sedef’in Kenan’a geçmişten beri bir aşk beslediğini duymuştur. Bunu duyan Gonca bir süre şaşkınlığını üzerinden atamaz… Selim, Sedef ve Kenan’ın dostluğunu kafasında yanlış yorumlamış ve Sedef’e karşı cephe almıştır. Eve döndüğü anda kararını verir; kendine bir çeki düzen verecek ve Derya’yı Sedef’ten alacaktır. Gonca ise eve döndüğünde Halil’e gördüklerini anlatır ve Kenan’la Sedef arasında geçmişten beri… belki de Bahar varken bile bir ilişki olduğunu söyler.

Bütün bunlar olurken, kantin ihalesi için para biriktirmeyi kafaya koyan Rıfat, Halil eniştesinin seminere gidiyor olmasını fırsat bilip manav da bitki satmaya devam etmektedir. Fakat bir süre sonra müşterilerden şikayet almaya başlar. Rıfat’ın işgüzarlığı, en sonunda manava gelen sağlık müfettişlerinin dükkanı kapatacaklarını açıklamasıyla son bulur. Günün sonunda Zeynep’e bir telefon gelir. Arayan sahil lokantasıdır. Pastanın istedikleri gibi olmadığını söyleyip, Zeynep’ten lokantaya gelmesini isterler. Zeynep lokantaya gittiğinde onu büyük bir sürpriz beklemektedir.
Celinè demiş ki;
He Subasi basarisiz:(( Gonca bile ondan daha basarili o KAZIK gibi oynuyor.Hatta kücük cocuk bile daha iyi oynuyor O en iyisi sarki söylesin.Oyunculugu basaramiyor.Birde YELIZin sesiyle konusmuyormu sinir bozuyor..Konservatuarlardan ve diger özel Oyunculuk Okullardan mezun o kadar Gencler varken nedir bu Güzellik Yarismalarindan veya Mankenlikten gelenleri tercih etmek???Hic anlamiyorum.

0   0

BaMBaM demiş ki;
saat 2,15 ve hala eklenmedi... ne kadar beklememiz lazım?

Admin Notu: Henüz nete düşmedi yarını bekleyin bence

0   0

Ezgi demiş ki;
okul yüzünden izleyemiyorum lütfen daha erken koyun

0   0

Selim demiş ki;
Bu hafta yenı bolumu gosterılmedı mı?

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler