logo

Çapkın 9. Bölüm izle

Özet: Çapkın zamanın çoğunu arkadaşları Toski ve Kösükle geçirir. Çapkının en büyük hayali babasından kalma eski pır pır uçağı tekrar uçurabilmektir. Toski, Kösük ve Çapkın eski bir depoda bulunan babadan kalma bu uçağı çalıştırabilmek için uğraş verirler. Uçağın bulunduğu bu depo onların buluşma noktasıdır.

Çapkın meyhane de arkadaşları ile eğlenirken, başına gelen bir olaydan ötürü artık onun eskisi gibi çapkınlık yapamadığı söylenir ve Çapkın ile mahalleli bir iddiaya girer, Çapkın mahalleden geçen ilk bayanın ilgisini çekecek ve onunla flörte başlayacaktır. Mahalle esnafı gözü yolda ilk kim gelecek diye beklerken motorlu biri gelir kadın mı erkek mi diye düşünürlerken, motordan Özlem Conker iner, Çapkın onun ilgisini çekmek için kör numarası yapar, Özlem Conkerde Çapkının bu durumuna üzülüp ona yardım eder, Çapkın izle numara yaptığını anlayınca çok kızar ve gider.
furkan demiş ki;
yha ben bu filmi cok sevıyorum ozellıkle okan yalabık cok guzel bı dızı ama ıns cok kısa surmess bıde su soruyu sorabılırmıyım sımdı bı garaj varmıs ıcınde 10 tane araba varmıs garajın onune komutan bı nobetcı asker koymus bıraz zaman gecmıs baska bı nobetcı asker gelmıs acıl bır araba lasımmıs garajın onunde beklıyen nobetcı asker aracın tekını vermıs kalmıs 9 tane komutan gelmıs sormus arabaları say bana sole demıs askerde 9 arabayı komutana yutturmus 10 tane dıye nasıl yutturmus [ip ucu garaj] bunu bulursanız cok sevınırım

0   0

erkan demiş ki;
17 de bitiyor çok sevinmeyin :)

0   0

Berat demiş ki;
bu dizinin bölümlerini daha hızlı verebilirmisinis acaba çokk qüsel bi dizi.

0   0

serkan demiş ki;
10. bölümü beklıyoruz

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler