logo

Arka Sokaklar 169. Bölüm izle

Özet: Arka Sokaklar dizisinde bu hafta; Para babası Macit, İlayda isimli tele kıza aşıktır ve tüm masraflarını karşılamaktadır. Ancak Leyla bu duruma fazlasıyla bozulur ve şiddetli bir şekilde kavga ederler. Macit ikisini de evinden kovar. Ve sonrasında da İlayda’nın cesedi ve üzerinden çıkan uyuşturucu haplar bulunur. Ekip, İlayda’nın katilinin ve hapların sahibinin peşine düşer. Elif’in yürüyebilmesi için ciddi bir ameliyat geçirmesi gerekmektedir. Bu ameliyat tahmin edildiğinden daha zordur ve sonrasında da yürümesinin garantisi yoktur. Elif’in sinir sistemi iyice bozulur ve herkese acı çektirmeye başlar. Melek Komiser ile tanışmaları da pek sıcak olmayacaktır. Tunç, babasının sürekli aldığı ilaçlardan şüphelenir ve soluğu Yavuz’un yanında alır. Nazike bir çekilişe katılır. Araba çıkacak diye beklerken 2 kişilik solaryum hediyesi kazanır. Suatla beraber solaryumun yolunu tutarlar. Sonrasında da yer yerinden oynar. Hüseyin ve Yakup eylem hazırlığındadırlar. Galip’in gıda deposunda çalışan Servet’in de aklını çelip Galip’i öldürürler. Bundan sonraki adımlarına Galip’in aracıyla devam ederler. Polis memuru Adil ve İrfan aracı bulur, çatışmaya girerler. Galip’in oğlu Mithat, babasına bunu yapan teroristlerin peşine düşüp intikam almak ister. Melek Komiser buradaki işlerin de narkotikteki gibi daha uzun vadede yürüdüğünü zanneder. Mesut’un da bu olaya tepkisi çok sert olur.
Yayınlandı: 03/10/2017
Murad demiş ki;
super bir dizi Insallah hep devam eder bu dizi 1000 bolum bile olsa izlerim ve izlenir emegi gecenlere tesekkurler Azerbaycandan Selamlar:)
25.10.2012 00:24:45
0   0

Aysen demiş ki;
gercekten cok guzel diziler var burda ben en cok arka sokaklari seyrediyorum cok guzel dizi emeyi gecenlere ellerine salik diyorum.
09.09.2012 11:20:43
0   0

ASLi demiş ki;
SU MELEK COK GICIK BIRI INSALLAH COKAR DIZIDEN

0   0

kamil demiş ki;
admin tek parca ne zaman eklenir teşekkürler

Admin Notu: Eklendi

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler