logo

Yer Gök Aşk 3. Bölüm izle

Özet: Konağın kapısına gelen Cüneyt, büyük sorun çıkarır. Havvanın Yusufla ilgili planları zora düşer. Yusuf, Havvanın Cüneytle ilişkisini öğrenmeye çok yakındır! Cüneytin derdini bulabilmek için uğraşa geçer. Toprakın kocası Sıtkı, Remziden Toprakın süt parasını alır. Metresi Yaseminle ilgili yeni düşünceleri vardır. Toprak ise bu alışverişten bi haberdir! Mehmet belediye başkanı olabilmek için adaylığını koymaya karar verir. Bu karar, Yusuf ve Mehmeti birbirine düşürür. Yusuf, bu işe onay vermez. Ancak Mehmet caymak niyetinde değildir! Bu sırada Yiğit, Münevveri kaymakamın istemeye geleceğini öğrenir. Sultan, Yiğit ve Münevveri gizlice görüştürmek için bir bir şey düşünür..Ancak bu buluşma saklı kalmaz.! Parçaları birleştiren Yusuf, Münevverin Cüneytle buluştuğunu düşünür! Hesap sorma sırası Yusuftadır. Bu sırada Hamiyet konakta, Münevveri Yiğitle basar! Havva Yusufun gerçekleri öğrenmesini engellemek zorundadır. Cüneyt ve Yusufun karşılaşmaması için bir çözüm getirir. Ancak kendini ateşe attığını bilmemektedir.
neslişah demiş ki;
mrb admin yer gök aşk hastasıyım kaçırdığım bölümleri ve diziyi baştan boş zamanlarımda işyerinde de izlemek istiyorum fakat internet gotalı problem yaratırmı 12 gb yardımcı olmanızı rica ediyorum.
25.04.2013 - 13:51
0   0

gülendam oral demiş ki;
gercek hayat hikayesi begeni ile izliyorum

0   0

serkan altuntaþ demiş ki;
5.yorum benden şaheneydi emeği geçelere çok teşekkür ediyorum diğre bölümleride bu sitede izleyecem en çok sevdiğim sitedir :)

0   0

seyma demiş ki;
saol admin bir de sihirli annemin eski bölümlerini verebilirmisiniz

0   0

þeyma demiş ki;
ya arkadaşlar bu dizinin yeni bölümü ne zaman ben hep tekrarına rastlıyorum söylerseniz memnun olurum

Admin Notu: Pazartesi günü oynamakta

0   0

sena demiş ki;
bu hic bitmesin cok guzel

0   0

eda demiş ki;
cok guzel bir dizi yyyyyaaaaaaaaaaaaaaa

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler