logo



Bu dizi henüz eklenmedi. Tv'de Yayınlandıktan Sonra Eklenecektir...

Bu Kalp Seni Unuturmu 18.Bölüm izle

Özet: 0
Cenk demiş ki;
Lütfen devamını istiyorum
14.08.2017 - 12:11
0   0

Erdoğan Taştan demiş ki;
Bu Kalp Seni Unutur mu, dizisi neden yarıda bırakıldı anlayamadım, ama Çağan Irmak bu diziyi aynı sanatçılarla filmini yapsa çok tutar, umarım ilgilenir.
27.04.2017 - 18:36
2   0

helen demiş ki;
eğer var ise 18 bölüm ve sonrası lütfen yayınlarmısınız
27.11.2013 - 08:05
0   0

merih demiş ki;
Bu Kalb Seni Unuturmunun 18.Bölümünü ekliyebilirseniz,beni cok mutlu edersiniz. Simdiden emekleriniz icin cok tesekkür ederim ve bütün ddizi ekibine iyi calismaler dilerim.
02.09.2013 - 19:55
0   0

hüseyin demiş ki;
evet ben de bu diziyi tesadüfen internetten gördüm merak sardi ve tüm bölümlerini ilgiylen izledim türkiyenin gercekligini kadina olan sidetti ve kadin erkek iliskileri nasil olmali ve pkk nin neden var oldugunu tüm ayrintilariylan gösretiyor tüm sanatci arkadaslarimiz rolüne uygun. tekrar ediyorum beginiylen izledigim bir dizi ve devamini beklerim.
17.01.2013 - 22:40
0   0

aysel erturk demiş ki;
ne olun bu dizi devam etsin

1   0

duygu demiş ki;
bencede kaliteli diziler bu ülkede prim vermiyo .. ayrıca bülent inal adı yeter zaten kalpsizadamı begenmedim bitek partneri de uyumlu değildi karayılan harikaydı nasıl kaldırıldı anlam veremiyorum bu kalp seni unuturmu güzeldi ama bülent inalın partneri uyumlu değildi en mükemmel dizisi karayılı.. bence bülent inala sakallı hali daha çok yakışıyo bide seyrek saçlı oluşu bıyıklı halinden daha çok yakışıyo .. burcu kara, naz elmas, berna laçin, nurgül yeşilçay, bergüzar korel, beren saat gibi başarılı ve gösterişli partnerler seçmeli kendisi çok iyi bir oyuncu çünkü sokaktan bulma partnerler seçmemeli.. gerçi bundan sonra zaten projelerini özenle seçecek röpartajında öyle söyledi çok hata yaptığını fazla düşünmeden karar verdiğini düşünüyo neyse türkiyenin en iyi erkek oyuncusu bence her rol yakışıyo herkes romantik rolü oynuyo bülent inal terörist her rolü oynaddı kişilikten kişiliğe girdi oyunculukta budur zaten..

1   0

nursel demiş ki;
merhaba, ben o yılları yaşamış birisiyim. o zamanı anlatırken bazı abartılar olabilir, yada bana göre abartı olabilir siyasi düşünceniz ne olursa olsun yakın tarihi bu kadar güzel oyuncularla sıkmadan anlatan bir diziyi bazen banada ters gelen yerlerin de bile eleştimeye korktum çünkü böyle dizilerin tutmayacağını ve kaldrılacağını biliyordum.unutulmaz gibi birdizi devam ederken bu dizinin kalkmasına insanın inanası gelmiyo çocuklar ve kalkma nedenınıde bilmeden yazıyorum .hoşcakalın..

0   0

nisa demiş ki;
ohh cok rahatladim zaten

0   0

Yonca demiş ki;
Bir harf eksik yazmisim, bulenti de bulen yazmisim, onu kacirdin galiba? ben Karayilani cok beyeniyordum, once konu onemli bence, bikmadinizmi gercek disi ask dizilerinden... ya her neyse dizi bitti artik rahatla...

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler