logo
Fatih Harbiye 50. Bölüm FinalFatih Harbiye 50. Bölüm Final

Fatih Harbiye’nin 50. Bölümünde; “Neriman ve Macit’in uğrunda çok mücadele ettikleri aşklarında olumlu gelişmeler olmaktadır.

7 Yorum Yapılmış
Fatih Harbiye 49. BölümFatih Harbiye 49. Bölüm

Fatih Harbiye’nin 49. Bölümünde; Macit, Kerim’in ölümüyle ilgili annesinin kendisinden bazı geçekleri sakladığını öğrenmiştir.

4 Yorum Yapılmış
Fatih Harbiye 48. BölümFatih Harbiye 48. Bölüm

Fatih Harbiye’nin 48. Bölümünde; Macit, Faiz Beyi nikah dairesine getirmeyi başarmıştır. Nadir, Kerim ve İnci’yle yıllar sonra yüz yüzedir.

6 Yorum Yapılmış
Fatih Harbiye 47. BölümFatih Harbiye 47. Bölüm

Yapımcılığını, kaliteli ve ses getiren projelere imza atan Koliba Film’in üstlendiği “Fatih Harbiye”dizisinin yeni sezonda oyuncu kadrosuna Murat Göksu, Serkan Şenalp ve Barış Hacıhan dahil olurken; başrolleri Kadir Doğulu, Neslihan Atagül, Yunus Emre Yıldırımer, Dilara Öztunç, Itır Esen, Seda Türkmen, Fırat Topkorur, Pınar Dikici ve Uğur Demirpehlivan paylaşıyor.

4 Yorum Yapılmış
Fatih Harbiye 46. BölümFatih Harbiye 46. Bölüm

Fatih Harbiye’nin 46. Bölümünde; Neriman, babası ondan yüz çevirdikçe kahroluyordur. Bu yetmezmiş gibi bir de İnci’ye söz verdiği için Nadir ile ilgili gerçekleri Macit’ten saklamak zorunda kalması, Neriman’ın zor günler yaşamasına neden olur.

8 Yorum Yapılmış
Fatih Harbiye 45. BölümFatih Harbiye 45. Bölüm

Neriman, İnci’nin ve Nadir’in konuşmalarını duymuştur. Öğrendiklerini Macit’e anlatmak ister ve İnci ile restleşir. Ancak böyle bir şeyi Macit’e nasıl anlatacaktır?

5 Yorum Yapılmış
Fatih Harbiye 44. BölümFatih Harbiye 44. Bölüm

Macit, ailesiyle ve şirketle arasındaki tüm köprüleri yıkmış, kendi ayakları üstünde durarak Faiz’e Neriman için her şeyi yapabileceğini ispatlamaya karar vermiştir.

7 Yorum Yapılmış
Fatih Harbiye 43. BölümFatih Harbiye 43. Bölüm

Gençlerin sevgilisi Neriman ve Macit kavuşabilecek mi ? Aşıkları bu yeni bölümde hangi olaylar bekliyor, engeller bu büyük buluşmaya set vuracak mı? Hep birlikte yeni bölümde heyecanla seyredeceğiz...

1 Yorum Yapılmış
Fatih Harbiye 42. BölümFatih Harbiye 42. Bölüm

Yapımcılığını Koliba Film’in üstlendiği Fatih Harbiye’nin yarın akşam ekrana gelecek yeni bölümünde; Pelin, Macit’in Neriman’ı Faiz’den istediğini öğrenince, Macit’i bir kez daha tehdit eder.

1 Yorum Yapılmış
Fatih Harbiye 41. BölümFatih Harbiye 41. Bölüm

Ekranların fenomen dizisi “Fatih Harbiye”, yeni yayın dönemine yarın akşam Show TV’de ilginç sürprizlerle başlıyor. YapımcılığınıKoliba Film’in üstlendiği “Fatih Harbiye”, yeni döneminde izleyicileri şaşırtacak müthiş görüntülere ve hikayelere sahne olacak.

4 Yorum Yapılmış
Fatih Harbiye 40. Bölüm Sezon FinaliFatih Harbiye 40. Bölüm Sezon Finali

Pelin, Neriman’ı öldürmesini istediği Erdinç’in yanıtını merakla beklemektedir.

3 Yorum Yapılmış
Fatih Harbiye 39. BölümFatih Harbiye 39. Bölüm

39Macit, Neriman’ı ailesinin karşısına çıkarmaya hazırdır. Neriman, göreceği tavrı bildiği için biraz çekingen davransa da bu teklifi kabul edecek gibi gözüküyor.

5 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler