logo
Benim İçin Üzülme 31. Bölüm Benim İçin Üzülme 31. Bölüm

Niyazi ve Buke düğün hazırlıklarına başlayacaktır. Davut'un barakada kaldığını öğrenen Nermin, acımasız bir plan yapar. Sinan, Irmak'ın yakınlaşma çabalarına taviz vermeyecektir.

1 Yorum Yapılmış
Benim İçin Üzülme 30. Bölüm Benim İçin Üzülme 30. Bölüm

Harun tarafından bıçaklanan Niyazi çok ağır yaralanır. Buke, bir kez daha Nermin'le karşı karşıya kalır. Polisten kaçan Harun, her yerde aranmaktadır. Irmak'ın intihar teşebbüsü ne olacaktır?

4 Yorum Yapılmış
Benim İçin Üzülme 29. Bölüm Benim İçin Üzülme 29. Bölüm

Niyazi'nin karşısına dikilen Harun, onu bıçaklayacak mı? Aylar sonra Niyazi ile kavuşan Buke'nin mutluluğu kısa mı sürecek?

2 Yorum Yapılmış
Benim İçin Üzülme 28. Bölüm Benim İçin Üzülme 28. Bölüm

Niyazi'nin geldiğini gören Harun kulübeye sıkışıp kalmıştır. Niyazi, Buke'yi Harun'un elinden kurtarabilecek midir? Irmak'ın, İstanbul'a gitmemesi üzerine, Sinan ciddi bir karar alır.

1 Yorum Yapılmış
Benim İçin Üzülme 27. Bölüm Benim İçin Üzülme 27. Bölüm

Harun'un, Buke'yi kaçırdığını anlayan Niyazi, amansız bir takibe başlar. Harun ve Buke'yi ise yolda acı bir sürpriz beklemektedir. Ancak Niyazi her şeye rağmen Buke'yi bulabilecek midir?

9 Yorum Yapılmış
Benim İçin Üzülme 26. Bölüm Benim İçin Üzülme 26. Bölüm

Babasına organ bulunduğu haberine sevinen Buke, Harun'un parasını kullanmak zorundadır. Harun'un beklediği fırsat sonunda eline geçmiştir, artık Buke'ye daha yakın olabilecektir.

8 Yorum Yapılmış
Benim İçin Üzülme 25. Bölüm Benim İçin Üzülme 25. Bölüm

Tüm engellere rağmen Niyazi'yi görmeye gelen Buke, onunla konuşup gerçekleri ortaya çıkarabilecek midir?

4 Yorum Yapılmış
Benim İçin Üzülme 24. Bölüm Benim İçin Üzülme 24. Bölüm

Buke'yi kaybetmenin acısına dayanamayan Niyazi alevlerin arasından kurtulabilecek mi? Buke'yi bekleyen acı sürpriz ne? Naz'ın şantajıyla köşeye sıkışan Şahin, bu işin içinden sıyrılabilecek mi?

5 Yorum Yapılmış
Benim İçin Üzülme 23. Bölüm Benim İçin Üzülme 23. Bölüm

Harun'un yaptığı oyundan habersiz olan Buke, Niyazi'nin beklediği cevabı verecek mi? Niyazi anılarıyla yüzleşecek ve sonunda verdiği kararla herkesi şoke eder.

8 Yorum Yapılmış
Benim İçin Üzülme 22. Bölüm Benim İçin Üzülme 22. Bölüm

Niyazi, Buke’nin Harun’la evleneceğine inanmak istemez. Nermin’in tüm engellemelerine rağmen gidip, Buke’yi görecektir. Ancak Niyazi bu sefer de Harun engeliyle karşılaşır.

15 Yorum Yapılmış
Benim İçin Üzülme 21. Bölüm Benim İçin Üzülme 21. Bölüm

Harun'un söylediği yalandan habersiz olan Buke, babasının tedavisi için para bulmaya çalışmaktadır. Enver ve Melahat ise Harun'a inanmıştır, peki bu durumu Niyazi'ye nasıl söyleyeceklerdir?

9 Yorum Yapılmış
Benim İçin Üzülme 20. Bölüm Benim İçin Üzülme 20. Bölüm

Niyazi'yi arayan Buke mi? Nermin ve Emine'nin yalanı ortaya çıkar. Buke'nin yerini gizlemek için yeni plan ne olur? Niyazi de, Buke'ye ulaşmak için bir plan yapmak zorundadır.

13 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler