logo
Karadayı 115. Bölüm FİNAL Karadayı 115. Bölüm FİNAL

Mahir ve Feride savaşı kazanmıştır. Bütün kötüler cezalarını çekmiştir. Tam beş yıl geçmiş ve Mahir’in tahliye günü gelip çatmıştır.

17 Yorum Yapılmış
Karadayı 114. Bölüm Karadayı 114. Bölüm

Feride, Belgin'in kaçmasına izin vermez ve onu adalete teslim eder. Tutuklu yargılanmak üzere hapishaneye gönderilen Belgin ifadesinde Adnan Savcıyı da ele vermiştir. Hastanede tedavi gören Adnan gözaltına alınacağını öğrenir.

16 Yorum Yapılmış
Karadayı 113. Bölüm Karadayı 113. Bölüm

Feride'nin Turgut'un elinde tutsak olduğunu öğrenen Mahir deliye dönmüştür. Turgut'un istediği parmak izlerini ona verecek ve Feride'yi kurtaracaktır ama parmak izleri çoktan emniyet yetkililerinin eline ulaşmıştır.

4 Yorum Yapılmış
Karadayı 112. Bölüm Karadayı 112. Bölüm

Bütün kötülüklerine rağmen Mehmet Saim'in ölümü Feride'yi derinden sarsmıştır. Ailesinden yaşayan kimsesi kalmamıştır. Acıyı ve öfkeyi bir arada yaşayan Feride'nin tek dileği kalan bütün suçluların cezalarını çekmeleridir.

3 Yorum Yapılmış
Karadayı 111. Bölüm Karadayı 111. Bölüm

Feride ve Mahir bütün engellere rağmen evlenmeyi başarmıştır. Kısa bir süre de olsa her şeyi unutup bu mutluğun tadına varmak istemektedirler. Adada olup biten her şeyden habersiz bir gün geçirirler.

0 Yorum Yapılmış
Karadayı 110. Bölüm Karadayı 110. Bölüm

Feride sonunda babasıyla yüzleşmiştir. Mehmet Saim her şeye rağmen hala onu bırakmasını istemektedir.

0 Yorum Yapılmış
Karadayı 109. Bölüm Karadayı 109. Bölüm

Mehmet Saim'in Feride'ye zarar vermesinden endişelenen Mahir, Mehmet Saim tutuklanıp hapse atılıncaya kadar teslim olmayacaktır.

0 Yorum Yapılmış
Karadayı 108. Bölüm Karadayı 108. Bölüm

Mahir sevdasının yardım isteğini geri çeviremez. Kaçacaktır. Bunun için de bir yol bulacaktır. Mahir Feride'yi tehlikeye atmak istemez ama Feride kararlıdır.

1 Yorum Yapılmış
Karadayı 107. Bölüm Karadayı 107. Bölüm

Mehmet Saim, Kerime’yi öldürmüştür ancak gizlendikleri yerde sesleri duyan Vedat ve Mualla’dan habersizdir. Olayı örtbas etmek için hemen müdür Selim’i arar.

0 Yorum Yapılmış
Karadayı 106. Bölüm Karadayı 106. Bölüm

Feride, Nazif'ten bütün gerçekleri öğrenmiştir. Mahir'e silah çeken Mehmet Saim'i Nazif vurmuştur. Çünkü oğlunu korumak istemiştir. Mahir de bütün suçu üstüne almıştır.

0 Yorum Yapılmış
Karadayı 105. Bölüm Karadayı 105. Bölüm

Bazıları kahraman doğar bazıları sonradan kahraman olur. Mahir her ikisi...1970'lerde Beyazıt'ta mutlu bir aile...

2 Yorum Yapılmış
Karadayı 104. Bölüm Karadayı 104. Bölüm

Mehmet Saim can çekişirken Mahir, Nazif'e gitmesini söyler. Mehmet Saim'i kendisinin vurduğunu söyleyecektir. Suçu üzerine alacaktır. Nazif bunu kabul etmez ama Mahir'in ısrar etmesi üzerine çareyi gitmekte bulur. Mahir, Mehmet Saim'in başında beklemektedir.

0 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler