logo
Alemin Kralı 65. Bölüm Alemin Kralı 65. Bölüm

Aslan, çocukluk arkadaşı Dündar'ın petshopa gelmesiyle gerilir. Dündar, çocukluk ve gençlik yıllarında her alanda Aslan'ı geçmiş ve Aslan hep ikinci planda kalmıştır.

0 Yorum Yapılmış
Alemin Kralı 64. Bölüm Alemin Kralı 64. Bölüm

Aslan ve Kubat maddi sıkışıklıklar yüzünden ek iş yapmaya karar verirler. Özel bir doktorun ürettiği yeni ilaçları deniyorlardır. Ancak bu ilaçların yan etkileri onlarda büyük değişikliklere neden olur

0 Yorum Yapılmış
Alemin Kralı 63. Bölüm Alemin Kralı 63. Bölüm

Asalet Aslan'a paralarını elinden alacağını söyler. Aslan'da Asalet'le dalga geçip işleri için bankaya gider. O sırada bankada bir soygun gerçekleşir.

2 Yorum Yapılmış
Alemin Kralı 62. Bölüm Alemin Kralı 62. Bölüm

Asalet, Aslan'ın nazara inanmadığını ve nazardan korkmadığını anlayınca bir plan yapar. Amacı Yılmaz ile anlaşıp İstanbul'un en ünlü nazar değdiren çifti Neriman ve Hamdi'yi eve getirtmek ve Aslan'ı rahatsız etmektir

0 Yorum Yapılmış
Alemin Kralı 61. Bölüm Alemin Kralı 61. Bölüm

Mehveş'in evden ayrıldığını öğrenen Aslan, çılgına döner ve hemen karısının peşine düşer. Eve geri dönen Mehveş'in, Aslan'a sürpriz bir haberi vardır.

0 Yorum Yapılmış
Alemin Kralı 60. Bölüm Alemin Kralı 60. Bölüm

Aslan'ın, çalıştığı gazinonun sahibi Yılmaz'ın kız kardeşi Şelale ile magazinde haberlerinin çıkması Mehveş'i ve Asalet'i çılgına çevirir.

3 Yorum Yapılmış
Alemin Kralı 59. Bölüm Alemin Kralı 59. Bölüm

Aslan ve Mehveş'in nasıl tanıştığını soran Oben, babasının "Annen güzel sesime vuruldu kızım." demesinden sonra Asalet, Aslan'la dalga geçmeye başlar.

0 Yorum Yapılmış
Alemin Kralı 58. Bölüm Alemin Kralı 58. Bölüm

Jülide, uçakta tanıştığı Atakan'la aşık olup evlenmeye karar verir. Atakan'ın babası çok zengindir ve Jülide'yi çok beğenmese de akşama istemeye gidecektir.

5 Yorum Yapılmış
Alemin Kralı 57. Bölüm Alemin Kralı 57. Bölüm

Romatizması yüzünden yağmurun yağacağını önceden tahmin eden Aslan bir anda ailesi ve çevresindeki insanlar tarafından özel güçleri varmış gibi algılanır.

0 Yorum Yapılmış
Alemin Kralı 56. Bölüm Yılbaşı Özel Alemin Kralı 56. Bölüm Yılbaşı Özel

Aslan ve Asalet yılbaşı gecesi için 'en güzel partiyi kim yapacak' yarışına girerler.

5 Yorum Yapılmış
Alemin Kralı 55. Bölüm Alemin Kralı 55. Bölüm

Aslan ve Asalet aralarındaki buzları eritmek için "damat&kaynana" yarışmasına katılır. Fakat Aslan, Asalet'i gafil avlar ve yarışmada rezil eder

4 Yorum Yapılmış
Alemin Kralı 54. Bölüm Alemin Kralı 54. Bölüm

Aslan'ın yaptığı eziyetlere daha fazla dayanamayan Asalet, arkasında acıklı bir mektup bırakıp evden kaçmıştır.

2 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler