logo

Bir Bulut Olsam 27. Bölüm izle

Özet: 0
ruya demiş ki;
thank you so much.it is a great dizi, a masterpiece.i understand turkish but cant write it. i really enjoy Engin Akyurek acting in this dizi.he has played completely different from Kara para ask and Fatmagul. i prefer this dizi longer, to have 50 bolum. heyf uffff it finished very sooner than i expected.
04.01.2016 - 21:58
0   0

nagehan demiş ki;
Kanalla anlaşılamadığı çok belli,ekra saçma sapan diziler varken böyle kaliteli yapımlara yer olmuyor anlaşılan...Eğer Meral Okay bunu okuyorsa son bölümün tamamen bir kabus olduğunu içeren bi sinema filmi yapsınlar hiç değilse,yoksa iyiler kazanır inancımızı yeniden mi sorgulamalıyız?

0   0

kubra demiş ki;
bu dizi nasil dokturun olumuyle biter hala aklim almiyor.kesinlikle mutlu sonla bitmeliydi.ben dizinin devam etmesini isterdim ama serdar doktor olmadan da bir anlami olmaz:S bu diziden beklenilen son bu son degildi kesinlikle narin ve serdar birlikte cok guzel bir hayat surebilirdi.bu uzucu sona ragmen yinede cok guzel bir diziydi hazirlayanlara ve emegi gecenlere tesekkurler.keske bitmeseydi

0   0

zeynep demiş ki;
meral hanım diziyi çok beğeniyorum ve sürmesini istiyorum çok güzel bir dizi serdarla narin çok yakışıyo bence mustafa tam kendine göre birini bulmuş bile asiyeyle çok yyakışıyo bu dizinin bitmesini hiç istemiyorum meral hanım sizi çok sevirum çok güzel bir yorum yapmışsınıız sizede bu yakışırdı

0   0

ümit demiş ki;
mustafayı hiç bu kadar kötü görmemiştim

0   0

merih demiş ki;
Bu hafta narin ve serdar cok güzel idiler ,hep öyle beraber ve mutlu olsunlar ,ikisi birbirlerine cok yakisiyorlar. Mustafa artik iyice delirdi,cekilmiyor biraz kendine gelsin herkes icin sirf kötülük düsünüyor bana kalirsa sikti artik Narinde artik biraz rahata kavussun ,Mustafadan cok zarar gördü.Meral hanim sizi cok seviyorum,cok güzel bir dizi.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler