logo

Aşk Ekmek Hayaller 7. Bölüm izle

Özet: Uğur'un yaşadıkları, fırındakilere büyük üzüntü yaşatır. Ama Uğur bir seçim yapmak zorundadır: Ali Sadri, bir kere daha böyle bir şey olursa, fırından kovulacağını söyler Uğur'a... Uğur'un hayatındaki tek seçim bu olmayacaktır: Burcu'nun Uğur'a ilgisi giderek gün yüzüne çıkmakta, bu ilgi Uğur'un hoşuna gitse de öte yandan aklında Karaca vardır. Karaca, Değimencioğlu ailesinin yanında işe başlarken büyük umutları vardır; artık hayatı daha da güzel olacaktır. Ama Altan'ın onu tanımasıyla beraber Karaca için sıkıntılı günler başlar. Leyla'nın ise derdi Erdinç'in sevgilisi Demet'ledir. Geçmişten gelen bir sahiplenme duygusuyla Erdinç'i kıskanan Leyla'yı büyük bir sürpriz beklemektedir. Ama herşeyin ötesinde geçmişten gelen biri tüm dengeleri altüst edecektir
sibel demiş ki;
ayy gelecek bolum cok heyecanli gozukyor!!! :S nasil beklicem.. karacayi cok sevdimm dogru insani bulmuslar bu r¨le, iyi oynuyor rölünü.. bide altani cocukulugunu benziyor hareketleri falan, yani iyi tutturmuslar. ama ugur benzemiyor o biraz kotu olmus ama olsun o da iyi oynuyor :)) bide annesi olmemiss bence bu super.. intikam da var o daha super olmus bakalim leyla hanim ve erdinc bey napicaklarrr wuhuu :D dizilerde intikami severim .. super diziii umarim boyle devam eder.
04.02.2014 - 05:39
0   0

KararBenim demiş ki;
Bu dizi gercekten cok acayip,seyretmekten kalkamiyorum,heyecanla 8.bölümü bekliyorum,oyuncular cok Saglam Masallah.
03.02.2014 - 19:37
0   0

KararBenim demiş ki;
acayip bir dizi olmus bu,film gibi cok sahane oyuncular rollerini cok iyi sekilde yapiyorlar,tahmin edemeyecegim olaylar oluyor,4.cü bölümden sonra dedim kendi kendime canimi sikacak bi dizi cünkü MÜjde Ar gitti,sonra ugurun annesi gitti,ama hic de ögle olmadi heyecanla seyrediyorum basarilar.
03.02.2014 - 02:30
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler