logo

Karagül 15. Bölüm izle

Özet: Kendal’ın yaktırdığı fıstıkların ortasında kalan çocuklar kurtarılmıştır ancak Rüzgâr’ın astımı, Rüzgâr için hayati tehlike riskini taşır. Rüzgâr’ın ağır durumu, Baran’ın Rüzgâr’a karşı buzlarının erimesine ve kardeşlik bağlarının ilk adımlarını attırır. Bu durum üzerine okulda Baran’ın Ada ve Maya’yı koruduğunu öğrenen Narin’in korkuları tetiklenir. Bu gelişmeler Narin’i Ebru’ya karşı iyice biler. Yangın sonrası Ebru tarafından suçlanan Kendal, hırsını Emine’den çıkarır. Emine’ye patlattığı tokat ve Asım’ı itmesi, Emine için Kendal karşısında ki sabrının son noktasıdır. Bu Kendal ve Kadriye arasının açılmasına sebep olur. Ebru yaşadığı son olayla Kendal’la savaşma ve Halfeti’ye yerleşme kararı alır. Ebru küllerinden yeniden doğar. Kendal için büyük bir sürpriz hazırlar. Bu sürpriz Kendal’ın aile içindeki dengelerini alt üst edecektir.
burcuay demiş ki;
Umarim Kendal bir kac bölüm tutuklu kalirda kadinlarda biraz rahat ederler.Ama tabiki kanitlara bakilir.Artik bundan sonra Ebru Kendala papuc birakmiyacaktir.Cokda iyi olur. Bide Kendal demezmi nedir sizlerden cekdigim )))))))) Hem suclu hem Güclü. Bu dizinin müzikleride gercekten harika.
06.10.2013 - 09:28
0   0

Cihan Usta demiş ki;
Bu bulumu hic beyenmedim, hep zaman gectirme ve anlamsiz uzatmalarla doluydu. Sanki senaristler zorlanmislar! Cok sahneleri atlatdim cunku o kadar uzatmaya dayanamiyordum. Yazik ya!!
05.10.2013 - 12:26
0   0

ayso demiş ki;
Ellerine saglik kadiriye hanim aslinda kendal A bir tokat cok azdi )) heycanla Cumayi bekliyorun kara gül icin buarada özcan deniz diziye dönecekmi ne ölüsü nede dirisi bulunda Emegi gecen herkeze tsk.
05.10.2013 - 03:22
0   0

Zey&Ker demiş ki;
bolum superdi keyifle izledim .Kadriye hanim Kendala tokat atinca cok heyecanlandim. jenerik muziye bayiliyorum super bir muzik dinlerken bile duygulaniyorum. emegi kecen herkese tesekkurler.
05.10.2013 - 00:10
0   0

burcuay demiş ki;
Bu bölüm cok güzeldi.Vede cok duygusal sahneler vardi. Ama en güzel sahne Kadriye hanimin Kendala okkali tokadi oldu)))))));Bütün ekipe teserkürler.
04.10.2013 - 23:51
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler