logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Kuzey Güney 70. Bölüm izle

Özet: Kuzey ve Cemre, herkesten, bütün dertlerden uzak, baş başa olmanın keyfini çıkarıyor. Cemre, Kuzey’le aralarındaki her engeli kaldırmaya kararlıdır. Şimdi herkesten, bütün dertlerden uzak, baş başa olmanın keyfini çıkarma zamanıdır. Sinanerler tarafından büyük bozguna uğrayan Güney, her şeyini kaybetmenin öfkesiyle daha da tehlikeli bir hale gelir. Barış’tan intikamını almak için yaptığı planı adım adım uygulamaya başlar. Öte yandan, Cemre’nin Kuzey’in yanına gittiğini öğrenen Güney çılgına döner. Kendisi büyük bir yıkım yaşarken, Kuzey’in Cemre’yle Samsun’da mutlu olduğunu bilmek Güney’i perişan etmektedir. Bütün çekişmelerden uzak, hayatına yeni bir yön vermeye çalışan Simay ise, çabaladıkça daha çok batar. Komiser Şeref’in de peşinde olduğunu öğrenince paniğe kapılır. Sığındığı yerin çok daha tehlikeli olduğunu anladığında yardım isteyebileceği tek adresi arar. Güney, Simay’ın telefonuyla kendini kurtaracak nefesi bulurken, Kuzey, Güney’in yalanını öğrenir.
Berran demiş ki;
Neden canim ? Acik tenli olurlar burunlari kalkiktir. Kücük yüzlü ve genelde mavi gözlü olurlar.ELVEDA RUMELI Dizisinde orada yasayan halktan oyuncular almislardi.Kiz olsun ERKEK olsun hepsi bir MAKINEDEN cikmis gibiydi:)) O senin kafani karistiranlar Romanya ve Bulgaristandan karisan Romanlar!!! Yoksa cogunun özelligi SLAV IRKINDAN geliyor..Veee...Iskandinavya ülkeleri....Dünyanin en güzel Kadinlari 1.ISVEC 2. Ikraine 3. Bosna/Makedonyadan geliyormus!!!Sevgiler:)
24.04.2013 - 19:34
0   0

MSFIGO demiş ki;
berrancigim, bende balkan kökenlimi diye ararken, bu haberin yalanlanmis diye yaziliyordu :) simdi hangisi dogru? ben ama pek de yugoslav tipine benzetemiyorum :) bizim burda bayagi var onlardan yani avrupa tipi var ama türk insanlari zaten cok degisik tipde olan insanlar. kendi aileme bakarken hepsi birbirinden degisik :) sarisindan basla, kumrali, esmeri, renkli gözlüsü, kahverengi gözlü, acik tenli, esmer tenli, bunlarda hepsi ayni ailede olan kardesler :)
24.04.2013 - 13:53
0   0

Berran demiş ki;
MSFIGO'cum bitteschön:)) Kıvanç TatlıtuğTürkiyenin son yıllarda özellikle dizi filmler birçok kişinin beğenisini kazanan Kıvanç Tatlıtuğ kimdir? Başarıları nelerdir? Kıvanç Tatlıtuğ 27 Ekim 1983 Adana doğumludur. Kendisi ile birlikte 5 kardeştirler. Annesi Edirneli babası ise Yugoslav kökenlidir. İstanbul Kalamış Lisesi Mezunudur. Kıvanç Tatlıtuğ 2002 Best Model Of Turkey birincisi ve aynı zamanda Best Model Of the World birincisidir. Boyu 1,85 m’dir. Burcu Akrep’tir. Kıvanç Tatlıtuğ’un modelliğinin yanında Türkiyede çeşitli kulüplerde basketbolda oynamıştır. Sakatlığı nedeni ile basketbolu bırakmıştır. Çevresinin manken olması yönünde telkinleri sebebiyle mankenlik hayatına başlamıştır.
24.04.2013 - 01:08
0   0

Berran demiş ki;
MSFIGO'cum nerden duydun bilmiyorum ama BEYAZ SHOW da mevzusu gecmisti,Ayrica yüz hatlarindan ve renginden dolayi tipatip Makedonyalilara benziyor. Hatta Atatürke o yüzden benzetenler var:)) Ama su kesin Adanada dogmus ama ora insanina hic benzemiyor. Onlarin tipi cok daha baska.Örnegin bir zamanlar SALI H GÜNEY vardi yesil gözlü siyah sacli oda oraliydi. Sezzy ve Rozada tanirlar muhakkak!!Sevgiler.
24.04.2013 - 00:26
0   0

MSFIGO demiş ki;
berrancigim, kivanc balkan kökenli degilmis :) bu iddialar dogru degilmis deniliyor. her neyse, allah sahibine bagislasin. bugra banunun yaninda ufak duruyor, burdaki güney rolü yüzünden insanin gözünde kisa görünüyor ama gözler süper. alininde boyu uzun olmadigi halde fizigi yerindeydi. can zaten benim gözümde bir numara :) burakta canla kuzeyin arasinda olan bir tip. can gibi klas adam ama gerekirse kuzey gibi hesap soran biri.
23.04.2013 - 16:51
0   0

Berran demiş ki;
Arkadaslar Anneleriniz anladigim kadariyla "karayagiz" delikanlilari begeniyorlar.:) KIVANC'in kökeni Balkan yani Avrupa tipi var onda:) Dünyadaki en güzel kadinlarin geldigi 3.siradaki Ülkeden geliyor. Ayrica BUGRA'nin boyu yerden bitme:-(Uzun kadinlarin yaninda komik durusu var... Sadece derin bakislari var. Herneyse zevkler ve renkler tartisilamaz der Fransizlar:) Haaa...Alide kisaydi ama onun baska bir karizmasi vardi mavis gözleriyle..Baris,Can ve Burakta fena sayilmazlar...Kalin saglicakla:).
23.04.2013 - 11:35
0   0

MSFIGO demiş ki;
Roza, annemde aynen senin annen gibi :) bugra fani :) nedir diyor, kivanc kivanc diye ;) mesela seckin özdemiri cok begeniyor. oda su an bir ask hikayesinde kuzey gibi patlayan, ortaligi kiran bir tip. kuzey cemre sahneleri benide cok etkilemedi. yani kuzey birdenbire cemreye böyle sarilmasi, elini tutup birakmasi, evet yaparim, ederim, hic benim tanidigim kuzeye benzemedi :) bildigimiz kuzey kacip gidiyordu ama bu sefer baskaydi. bu sefer cemre gitmek istedi, o birakmak istemedi. o ciplak ayak sahnesi demek sizinde tuhafiniza geldi :) vallahi ROZA, sen ne zaman anladin kivancin seksi ayaklarindan, ona sasiriyorum :) bari pedikürlüymüydü? :)))) galiba bunlarin aski baskalarla bogusarak yasiyor ve büyüyor :) mesela istanbulda sevgili gibi gezseydiler daha enteresan olurdu. bu arada, banuyla güneyin boy farki var. banu boylu kadin, topuklu ayakabilarla güneyden uzun.
20.04.2013 - 00:23
0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Roza. Allah annene uzun omurler versin insallah. Guney.i degil de Bugra.yi ben de cok begeniyorum. Gozleri cok guzel ve anlamli bakiyor. Amaaaaa Kivanci daha cok seviyorum:))) Kizim bile sarisin erkeklerden hoslanmadigi halde ona bayiliyor:))))
19.04.2013 - 22:34
0   0

MSFIGO demiş ki;
ben güneyin kiskanmasini daha cok kuzeyi kiskanmasindan kaynaklandigini düsünüyorum. onun asil derdi cemre degil, kuzey. kuzey cemreyi ondan daha cok sevecek, yani kardesinden daha cok sevmesini sindiremiyor. banu ve baris bile bu kadar olaydan sonra disariya dogru kardes görünüyorlar. banu güneyin ferhatin katili oldugunu halen biliyor, bunu ona karsi birgün kullanacak gibi geliyor bana. bakalim gelecek bölüm güneye ne yapacak kuzey. kuzey cemreyi güneyin yaninda görüp sindiremiyorsa, cemrede simay yada zeyneple sindiremiyor.
19.04.2013 - 20:20
0   0

ROZA demiş ki;
MSFIGO tabi herkesin düsüncelerine saygi duyulmali. Sen cemreyi öyöe algilamissin ben ise böyle. Ben size 73 yasinda ki annemden bahsetmek istiyorum. Annem KG dizisinin fanlarindan:)). Hemen hemen her dizide televizyon karsisinda uyuklayan annem KG de dimdik,pür dikkat. Dizide güneye bayiliyor. Bazen benle dizileri konusur. Nezaman ki güneye bayiliyorum demeye baslar hemen sustururum:)). Anne bak simdi kavgaya baslamayalim. Tamam Bugra cok güzel oynuyor ama karekteri beni sinir ediyor. Ama annemi etmiyor. Güney katil olsa bile hayran hatun:). Ben birde Kuzey, Cemre neden olmuyor düsündüm bu sonuca vardim. Cünki bu ikilinin alt metni yok! Hikayeleri yok, bu ikili 3. bir kisi olmadan,o 3. kisinn adini anmadan muhabbet edemiyorlar. Zeynep,güney,baris,olmadi cemre mahalleye ilk geldiginde cemreye yazan Ali konusu. Illa birine muhtaclar,cünki HIKAYELERI yok zaten. Bu kadar zaman bir araya getirilmemelerinin NEDENIDE bu bence.Birde KuzeyCanlar kuzey ve cemre basbasa 2 gün kaldilar,tek bir öpüsme yoktu. Sinir olmadiiz mi?:)). Sadece bir kac defa cemre kuzeyin yanagina kardesine kondurur gibi buse kondurdu! Evet MSFIGO bende sandalda ki ayaklar sahnesine bir anlam veremedim:)) Allah icin kivancin ayaklarida bayagi seksiydi. Kuzey sen aslinda yontulmamis bir odun degilsin ben biliyorum senin ici yumusacik,akiskan cikolata dolu yanini yerim:)). Yine Kivanc yönüm kabardi. Ben böyle cagdas onur ve kivanc arasinda gidip geliyorum!
19.04.2013 - 11:15
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler