logo

Hayat Devam Ediyor 37. Bölüm izle

Özet: Çömlekçi İsmail zorla evlendirildiği karısı Kudretten dört, aşık olup Kudretin üzerine kuma getirdiği Cennetten ise üç çocuğa sahiptir. İsmail, çömlekçilikten artık para kazanamamaktadır ve birkaç oğlu Siraç ve kızı Zelihanın desteğiyle İstanbula göç etmeye karar vermiştir. Bu arada ailenin ortanca kızı güzeller güzeli Hayat, yörenin en eski ailelerinden birinin oğlu Keremle gizliden aşk yaşamaktadır. Gençlik heyecanı ve aşk ateşi ikisinin de hata yapmasına neden olur ve Keremle Hayat evlenmeden önce beraber olurlar. Aile bunu öğrenince şehrin en zengin, acımasız ve güçlü adamlarından 70 yaşındaki Abbasın 15 yaşındaki Hayatı istemesini fırsat bilip kızı Abbasa verirler. Bu olaylar nedeniyle aile, İstanbula neredeyse "kaçarak" gidip yerleşir. Ancak büyük şehir onlar için büyük bir tuzaktır. İbrahim ve eşlerinin İstanbula bir türlü uyum sağlayamamaları, İbrahimin çocuklarından Şirinin şöhret ve para tutkusu, Bekirin karanlık yollara sapması, bir kolu sakat olan sessiz Malikin şehirde giderek erozyona uğraması, Hayatın küçücük bedeninin ve ruhunun kabuk bağlamasıyla, etrafına ördüğü duvarların arkasında kalması ve acımasız ve sert bir karakter olup çıkması, büyük oğlan Siraçın imkansız aşkı, Zelihanın ailesi ve aşkı için direnişi gibi iç içe geçmiş durumlar hikayenin temel taşlarını oluşturuyor.
Ayka demiş ki;
yaa sinir oldum))nekadar haqsizliq edirler Kudrete,Ismayil her saat Cennete ashkini bildirir,Kudretin 4cocukdan 3u ortada yok,insanliq hatrina yaa kudreti de gorsunler o evde,o insanin cekdikleri uzerine o ev icinde hosh heyat olmazkiii,haqsizliq edirler Kudrete,tamam Ismayil kudreti sevmek zorunda deyil ,o zaman o kadini serbest buraksinlar oz heyatini yashamaqina musait etsinler,belke koca bular ozune serbest olunca.Heyat hanimin hisslerine sahib olmamaqi yuzunden butun bunlari yashadilar.cok kizdim yaa Ismayila,boyle aile bashcisi olmazkiii,1insani 1evin icinde bu kadar mutsuz etmeye haqqin yokkkk
13.11.2012 11:41:10
0   0

hayal demiş ki;
bekirin kurtulmasi cok sacma, hem kafasini tasa vurup bir sürü kan kaybetmemismiydi, hemde bogulmustu. o halde, yani baygin daldin derine bir sürü su yutmustur kurtulana kadar. yine bir sürü mantik hatasi dolu.
11.11.2012 23:35:44
0   0

roza demiş ki;
Dede hayatin kayip ilaninin gazeteye cikmasina karsi geldi. Onun yaptigi bilgiclik degil,bilgisizlikti bence. Medyanin gücü tartisilmaz.Bekiri bulan balikcida bunca ay bir kere olsun polise gidip bekiri göstermemis. Arayani sorani varmidir dememis. Cok inandirici senaryo he vallah. Hadi hayirlisi ismail calismaya karar vermis:)
11.11.2012 23:29:09
0   0

eylul demiş ki;
merhaba Mahsun Kizmizigulu basarilarindan dolayitebrik ediyorum filmleri ve dizileri sesi sarkilari gibi harika Bravo tre bien merci merci beaucoup
11.11.2012 23:15:54
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler