logo

Huzur Sokağı 10. Bölüm izle

Özet: Bilale sıkılan kurşuna kendini siper eden Şükran, sağlığına kavuşur ve eve döner. Şükrana en ihtiyaç duyduğu anda kan vererek hayatta kalma mücadelesine destek olan Feyza, bir kez daha Bilalin gönlünü fetheder. Bilal artık duygularından emindir. Şükran ise Bilali koruduğu için pişman değildir. Kızının ısrarla Bilal ile evlenmesini isteyen Saadetin bir sırrı ortaya çıkar. Saldırıya uğrayan Emel, hastaneye kaldırılır. Gülay, Necmettine bütün gerçekleri anlatacağı sırada, Emelin hastanede olduğu haberi gelir ve Necmettin yıkılır. Emelin hastaneye kaldırılması ve Feyzanın Emel ile ilgili gerçekleri babasının yüzüne vurması, onu çileden çıkartır. Necmettinin en büyük hedefi artık Bilaldir.
batuhan demiş ki;
Öncelikle slm veren arkadaslarim aleykümme selam sükran kardesim bizde ayni fikerde oldugumuz icin bizde ters görüsteki arkadasimiza cevap verdik ama zeynep kardesimin en son yaptigi yorum gercekten konuya nokta koyacak güzellikte bir yorum bu arada varsa hakkimiz helal olsun kardesim banada hakki gecen olduysa helal edsin saygilarimla.
13.11.2012 12:27:45
0   0

zeynep demiş ki;
selam arkadaslar, son bir sey söylemek istiyorum... neden biz demokrat olamiyoruz... deniz arkadasim bana kontra veriyor, sana yazmadim, neden üzerine aliniyorsun diye, üzerime alinarak yazmamistim aslinda, hatta saldiri niyetiyle yazmamistim... deniz arkadasim neden saldiri algiladi anlayamadim, hani kendisi yazmis öylemi hayir, böylemi hayir... bende soruyorum, cevabi hayir cikiyor... (sükran arkadasda sana özel yazmamisti, sevgili deniz, neden onun yazisina istinaden yanit yazma ihtiyaci hissettin diye sorarlar insana)demekki demoktratik bir sekilde tartisamiyoruz, saldiri olacak diye hep tetikteyiz, oysaki tartismayi basaramayanlar "kavga ederler"... hem degerli arkadasim, romani okumadan bizlerin ne dedigini hic birzaman anlayamayacaksin... helal edin hakkinizi arkadaslar, kimse kirilmasin dizi yüzünden, degmez... sevgiler, selamlar...
12.11.2012 21:33:43
0   0

aynur demiş ki;
ne kadar bos bir bölüm, yazik 113.dakikama
12.11.2012 15:20:37
0   0

Sükran demiş ki;
arkadaslar lafi uzatmaya gerek yok benim söylemek istedigim dizi benim icin final yapar ;)).. yani ahlaksizlik ve haksizlik diz boyu dizi amacindan disari cikmis durumda haftalardir güzel olmasini bekliyoruz ama yine kisa yola basvuruyorlar reyting icin gerek yoktuki baslarda iyi gidiyordu entirika ve cirkin olaylarin bu kadarda üstüne gidilmezki benim düsüncem bu buda benim özgürlügüm ( Nasil bakarsan öyle görürsün ) Selamün aleyküm...
12.11.2012 05:12:32
0   0

batuhan demiş ki;
Deniz kardesim tabiki herkesin kendi yorumunu yapmaya hakki var ve baskalarininda yapilan yoruma cevap verme hakkida var bizim burda sana özel verdigimiz bir tepki yok zeynep kardesiminde dedigi gibi 10 haftadir birinci ola bilir dizi bizde izliyoruz ama beklentileri karsilamassa yada beklenenin tam aksi olursa izlemeyi birakilir ozamanda final yapma durumu dogar demek istiyoruz anliyormusun sahsina özel bir sorunumuz yok yani.
12.11.2012 02:14:22
0   0

batuhan demiş ki;
Deniz kardesim bu dizinin final yapmasini istemiyoruz zeynep kardesiminde dedigi gibi diziye o romanin adini koydularsa o romantaki beklentiyide vermeleri lazim ben gelecekteki feyzanin o ilahi aska erisini görmek istiyorum ki cogu izleyici buna katiliyor sükran arkadasiminda dedigi ki ayni zamanda bende söyledim daha önceki ilk yorumlarimda böyle devam ederlerse final yaparlar diye bir yurd disinda yasayan bir avuc kisi diyerek kücümser bir tavirla yaklasdigin kisiler yani bizler bu güne kadar izlemeye baslayipta izlemeyi biraktigim dizilerin hepsi cok sürmeden bitti demekki genel olarak benle ayni duyguyu yasiyolarki o diziler bitiyor ha diyosan böyle tarz diziler hosuma gidiyor saygi duyarim birey olarak sana ama bu sekilde entrika yada igrenclikleri huzur sokagi adi altinda yapmasinlar ayni muhtesem yüzyildeki gibi isimi ve bazi degerleri kullanmasinlar yapimciya sikayet edilsin demissin biz yapimciya nerden ulasalim buradan d dizi aracigiliyla sesimizi duyurmaya calisiyoruz iste.Zeynep kardesim gercekten aynen senin de dedigin gibi bu bölümü izleyince bende teller koptu ve üstüne 3 yorum yazdim insallah düzeltirler diziyi.
12.11.2012 02:09:43
0   0

Deniz demiş ki;
Batuhan madem sen alkol icmis biri kan verirse,kani alan kiside Cancagizi alkol ceker diyerek MANTIK yapma özgürlügüne sahipsen bende dizi 10 haftadir en üst siralarda,FINAL yapmaz diye mantik yürütebilme özgürlügüne sahibim. Aloooo ben birinize hakaret ettimmi kocaman bir HAYIR. Dizi yakinda final yapar cümlesine katilmiyorummmmm. Bunu bukadar büyütmenin anlami varmi?
12.11.2012 01:09:31
0   0

zeynep demiş ki;
degerli batuhan yorumdasim... ayni duygulari paylasiyoruz... ilk huzur sokagi dizi olarak ekrana gelecek diye okudugumda... "oh, keyifli bir ask dizisi seyredecegiz, kara sevda, ilahiler, dini muhabbetler, camii ortami" vs gibi duygular uyandi icimde... asla böyle entrikalar, herkesin bir taraflarindan entrikalar akan bir kadro düslemedim... :-) hayalimin kirikligi ondan... bilal e büsbütün gicik ettiler beni, her iki kadinla sanki oynuyor... sonra ayse hatunu susturma sebepleri gülünctü... nereleriyle uyarliyorlar diziyi diye düsündüm acikcasi... ama degerli yorumdasim, bu bölümü izlerken adeta "isyan"lardaydim... ben böyle seylere dayaniksizim, dolayisiyle en fazla bir sezon dayanabiliyorum... zannimca bu diziye bir sezon bile tahammül gösteremeyecegim... aslinda feyzanin ilahi aska erismesini görmek istiyordum cok, fakat simdiden bogdu... sevgiler, selamlar...
12.11.2012 00:57:48
0   0

Deniz demiş ki;
Batuhan allah bize akil vermis degil mi? Insanoglu cok güclüdür. Secebilir,kendi kararlarini kendi verir. Özgür irademizle begenmedigimiz bir diziden vac gecebilme hakkimiz vardir. Ben kitabi okumadim. Ama diziyi begeniyorum. Ben sükran basörtüyü nasil baglamis diye dizi sitelerinde yaygarada koparmiyorum. Sükranin basörtüsüne ve giydigi kiyafetin renk uyumunada takmam kafami. Ben sadece diziyi begeniyorum. Dizi sitelerine giripte diziyi begenmedigim halde bu dizi yakinda final yapar diye iddialardada bulunmuyorum. Ayrica yurt disinda bir avuc insan diziyi begenmemis ne yazar? Bunca zaman okudugumuz yorumlar neden namaz kilinmiyor,neden basörtüler yanlis baglaniyor,neden ezan sesleri duyulmuyor vs vs birde habire kitabi böyleydi ama olurmu denmeleri. Bence kitaba uyulmamasini yapimciya sikayet edilsin. Olsun bitsin. Ben bu sezon final yapicagina inanmiyorum.
12.11.2012 00:51:25
0   0

batuhan demiş ki;
Deniz kardes kisa yorumlardan yola cikarak cevap yazma uzun yorumlarida okursan sevinirim yani sadece sükran kardesimiz degil baskalarida ayni düsüncede.
12.11.2012 00:36:33
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler