logo

Yer Gök Aşk 90. Bölüm izle

Özet: Herkes Vasıf dayıyı beklerken, oğlu Ali Ömer’in gelmesi büyük sürpriz olmuştur. Konaktaki hüzün yerini neşeye bırakmaya başlamıştır. Havva ve Sevda hazin hayat öykülerini paylaşırlar. Bebekleri tutunacak tek dallarıdır artık, ama hayat ikisini de sınamaya devam edecektir. Bade ise tek dayanağını, bebeğini kaybetmek üzeredir. Mehmet’in ona olan aşkı o kadar büyüktür ki, ne olursa olsun sonuna kadar Bade’yi bırakmamaya kararlıdır. Ali Ömer ailesiyle tekrar beraber olmaktan çok mutludur. Ne var ki Mehmet onun gelişinden memnun değildir. Bir yolunu bulup Ali Ömer’den kurtulmak için harekete geçer. Havva, Sultan’a Mehmet’le konuştuklarını anlatır. Ama Yılmaz Hancıoğlu’nun torununu reddetmesi hala aklına yatmamıştır. Sultan bu işin izini sürmeye karar verir. Mehmet ne kadar kabul etmese de, idaresindeki şirket giderek kan kaybetmektedir, Celal ise ortaklığı çoktan bozmaya karar vermiştir. Sevda’nın ölüm fermanını imzalayan ailesi, peşini bırakmamaya kararlıdır. Hastalanan Sevda hastaneye kaldırılır. Şansı yaver gidecek, Ali Ömer ve Hamiyet bilmeden hayatını kurtaracaktır.
melike demiş ki;
bu dizi süper umarim hic bitmez yusufun ciktina üzüldüm ama ali ömerde cok yakisdi katroya dilerim allahtan badeyle mehmet hak etiklerini bulur.
04.11.2012 01:43:23
0   0

ferda demiş ki;
Asya Kardes, Havva numaradan ölmüs gösterildi Hamiyet Hnm tarafindan.Yusuf yangindan hem yandi hemde zehirlendi hemde kafasi darbe gördüydü.
14.10.2012 17:39:39
0   0

berat demiş ki;
ey gidi günler ey hamiyet hanim etrafa kan kusturdu simdi inle bu dünya ne sana kalir ne kötülere para icin efendiligini kisiligi degistirip ailesini satanlara yaziklar olsun ya o bade tüyler ürpertci bu normalmi karsiliksiz sevgi üzerinde yusufun amcasii oglunda cocuk peydahliyo böyle insanlar cenette girermi tüfffff onlara daha az ona sürünecek bu ibretli film hava sevgisi icin yalan söyledi kimseyi ezmediki yürekli inatci erkek gibi bir kiz helal ona mapusta acidim okadarda eziyet olunmaz ordaki karilar sanki deliler yerinde kacmislar orasi pamushane degil dam deliler yeri sanaryo yalnis biraz mapustaki issanlarda düsme sebepleri var allah yardim etsin o mapustaki kadinlari öcü göstermeyin aslinda bu film coktan bitmeliydi havayla yusufun kavusamsinda ama yine güzel oluyo ali ömer geldi bu filmde birkerede iyiler kazansin al intikamini seytan ruhlu mehmetten biyigida sanki tütün biyigi gibi tam igrenc tamam film olabilir tutkal gibi yapismis kalmis her zaman aciamisiz karekter oynuyo belkide ruhunda var kötülük. heycan istiyoz filme ali ömer ve sevda aski süper olur o kiz gelecegin yemin olsun kiymeti bilinirse güzellik cekicilik mahsuniyetlik olarak birinci olur beren saat hazal kaya kimmis gördük para icin akf birakti halkin ahi tuttu son balkan dizisi kaldiriliyormus sanatcialr sadece parasini düüsünür halkimi asla fazla kendimizi kaptirmayalim biz ders alalim basarilar lütfen yayinlatin bu siteyi cok seviyommm
14.10.2012 13:34:04
0   0

sezzy demiş ki;
Aisha; ?Turkiyede de mutlaka butun memleketlerde oldugu gibi mahkumlarin yemegi veriliyor ama burda hapishanedeki agalar istediklerini yiyor gibi gorunuyor, ancak baska ihtiyaclarini saniyorum para ile satin aliyorlar, sampuan, tras kremi, cikolata gibi. Ah sevgili Maral burdsa olsaydi, o her konuda o kadar cok bilge idi ki, sevgili Maral, yorumlarimi okuyorsan ne olur geri don, senin o egitici, ogretici, aciklayici guzel yorumlarina hasret kaldik, seni ozledim. Sevgiler.
14.10.2012 04:05:38
0   0

asya demiş ki;
@ ferda ... havayida dirilmislerdi bu dizide yanli aslinda cokta kafayi yinecek bisey yok boyle devam etmesinden daha iyidir.... Saten sahsen ben havada diziden ayrilacagina gore bakmam artik.. ;-)
13.10.2012 16:50:29
0   0

ferda demiş ki;
Siz kafayimi yediniz? Yok artik..Ölmüs insani hortlatmakmi istiyorsunuz? daha neler...
13.10.2012 05:29:01
0   0

nevin demiş ki;
yusuf neolur geri donsun neolur zaten yeni dizi si tutmadi final yapip bitirdiler iyi de oldu sevindim artik mutlu son yapsinlar ve bu diziyi bitisinler tadinda biraksinlar uzatikca sacmaliyorlar okadar guzel diziyi ne hale getirdiler ayrica havanin sahneleri cok az lütven havayi daha cok gormek istiyoruz
12.10.2012 21:58:16
0   0

Aisha demiş ki;
Turkiyede bedava yemek vermiyorlar mi hapishanelerde?
12.10.2012 10:34:38
0   0

ramin demiş ki;
ne olur bu diziyi bitirin yusufsuz bu dizi cooooook kotu
11.10.2012 20:22:23
0   0

sezzy demiş ki;
Uzun zamandir YGA.i izlemeyi birakmistim, arasira yorumlara bakiyordum, simdi diziye Burak Hakki girdigi icin acaba nasil olacak diye bu sezonun bolumlerini izledim, bakiyorum da kotulerin, yalancilarin hepsi bir sekilde geri odeme yapmaya baslamislar, Havva hapiste, Bade nerdeyse sinir hastahanesine kapatilacak duruma gelmis, ustelik bebeginden de vazgecmek zorunda(aslinda bebegin ne sucu var ama o igrenc iliskiden saglikli bir bebek dogmasi ne derece dogru olurdu bu da dusundurur)Hamiyet derseniz, degil kolunu, parmagini bile oynatip konusamiyor, K.Yilmaz, agbisine karsi vicdan azabi ile kahroluyor. Sira Sultan.da, tum bu pisliklerin, oyunlarin icinden o gazi cikmis gibi9halbuki tum bu oyunlari baslatan o degilmi???, cezalandirilacagina ustune ustluk atcisi ile guzel bir iliskisi de var. Sira hem onda, hem Mehmet.te hem de Yilmaz beyde, Dizide yeni bir ask hikayesi doguyor, Ali Osman ile hapiste Havva.ya destek cikan kiz:))) Havva ile olmasina imkan yok, Havvas diziden cikacagi icin simdiden iki kahraman yaratip diziye sokmuslar ki izleyicinin dikkatini o tarafa yoneltsinler. Havva da K.Yilmaz.in degerini bilsin artik(tum oyunlarina ragmen ustleik o da masum bir insani sirf oyununu gerceklestirsin diye karisinin gozyaslari onunde hapse gondermisti, ilahi adalet iste ama yine de Mehmet.in sinsi plani ile Badeyi bu pislikten kurtarmaya calisip sucu Havvanin ustune yikmasi cok kotu, insallah yakinda Bade de Mehmet de iceri girerler. Havva.ya ise bu kadar ceza ve ders yeter bence, disari cikinca K.Yilmaz ile sakin ve huzurlu bir hayat yasamaya, bir aile olmaya calismali. Bir de baslarda izlediigm sahne beni Seref hanimdan tiksindirdi. Toprak onun yalanlari ve Yesim.in oyunlari ile Cinardan ayrilip hamile hali ile hapse girdiginde kucuk kizini bir defa bile gelip gormedigi, destek cikmadigi, Cinar.a gidip kendi yalanindan bahsetmedigi halde, bu bolumde Havvanin arkasindan aglayarak yerlerde surunuyor ve hamile kizim icerde ne yiyip, nasil yasayacak diye veryansin ediyordu, Seref hanim Havva.dan baska bir kizi oldugunu ancak menfaati olunca hatirliyor, Deli Remzi.ye kiziyor, Istanbul.a Toprak.in yanina gidecegim diyor(sanki Toprak kendi evinde rahat yasiyormus gibi)Cinarla birlikte iken de karikoca yeteri kadar Toprak.i da Cinar.i da somurmediler mi zaten...Herkese sevgiler.
10.10.2012 19:27:23
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler